jenik12121212 Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Dobry den, asi 2 mesice zpatky se mi najednou rozsvitila kontrolka zhaveni svicek, zastavil jsem vypnul a zapnul motor a vse bylo v poradku. Dnes po asi 500km se mi kontrolka rozsvitila znovu. Kdyz jsem zaradil trojku motor nemel zadny vykon i kdyz jsem dal pedal az na zem. Pak se rozsvitila kontrolka motoru, tak jsem to vypnul a nechal na 10 minut vychladnout. Nastartoval jsem a po 2minutach se stalo to same. Nevite cim to muze byt? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Máš to rozbitý... Diagnostika => výpis chyb =>pak může někdo radit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr szmek Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 Mám to samé zítra to jdu řešit ale na vině bude nejspíš DPF nebo něco s tím spojené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrato Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Mal som ten istý problém, časom sa to bude opakovať častejšie. Nechal som vyčistiť EGR (AGR) ventil za 40€ a rok bol pokoj (auto išlo tak ako predtým), avšak po roku zase začalo auto počas jazdy padať do núdzového režimu + rozsvietili sa kontrolky žhavenia a motoru. Pomohla až kompletná výmena EGR ventilu (750€ aj s prácou a materiálom). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.