Patrik1982 Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 (editace) Zdravim chlapi,vymenil som pov.tlmice za nove Bilstein 19-127 439,nove dorazy,peny 118mm,,,nove zadne ramena komplet Lemforder,tycky,stabilizator,nova geometria...auto na nerovnostiach priam tancuje,rozkyve sa,a po prejdeni nerovnosti vzadu nieco bucha,tlcu tlmice akoby na doraz a maju len pol roka...tlmice na teste mali 72%...ake tlmice davate dozadu na Eresu.poradte prosim aku znacku dat ..dakujem za kazdu radu Editováno: 16. Duben 2021, autor: Patrik1982 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Vyzkoušel jsem více značek na více autech a originál je jediná jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Tohle samé mi dělaly Bilstejny taky. Po měsíci jsem je vyměnil za Sachs a je klid ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1982 Vloženo 16. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 před 8 hodinami, Mirek 835 napsal: Tohle samé mi dělaly Bilstejny taky. Po měsíci jsem je vyměnil za Sachs a je klid ! Klasika,resp.ake oznacenie Sachs...na Bilsteinoch sa neda jazdit shiiity,,,sklamany som z nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Takú ístu chybu som spravil aj ja. Originál vymenil za TRW, potom KYB jedno horšie ako druhé. Nakoniec mi ostali 3 páry tlmicov a kúpil som aj tak originál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.