Pawlisko Vloženo 1. Květen 2021 Sdílet Vloženo 1. Květen 2021 Ahoj, řešil už někdo výměnu mřížky přední masky? Jde o díl SQ 5E3853653 ZD4. Někdo mi do ní nacouval a chtěl bych ji vyměnit, ale nikde jsem nenašel, jestli bude muset nárazník dolů nebo to půjde nějak "jednodušeji". Mřížka stojí 2 tisíce. Příručku na O4 jsem nenašel. Děkuji předem. PS: Znak RS je nalepený nebo nacvaknutý? Nerad bych něco urval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 @Pawlisko ty voe ty mas na to nejak stesti😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 2. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Mám no.... zítra bych se měl dozvědět co vše bude potřeba pro tu výměnu. Snad to bude sranda a nebude muset dolů nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 @Pawlisko no jak mi menili ramecek za cerny tak musel, otazka jestli i ted🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 2. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Sakra... nepředpokládám, že se postup v této věci změnil... Kolik si platil za výměnu rámečku? Ať mám představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 (editace) @Pawlisko ramecek me stal 1699 a vymena tady v autodruzstvu 1234. Ale jak nekdo psal ve FB skupine tak si i reknou v Praze 2500 a vys Editováno: 2. Květen 2021, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 Správně by měli i zkalibrovat Front Assist, 5 tis. stačit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 @Pawlisko uka foto co tam mas za paseku😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 3. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 "Jenom" polámané žebra masky..... a taková blbost..... to bude demontáž nárazníku, výměna mřížky, kalibrace....nádhera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 4. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Tak opraveno, respektive poškozený díl vyměněný za nový. Nárazník musel dolů a pak byla na řadě trpělivá práce, aby nedošlo k poškození nepoškozeného rámečku, prostředního dílu (kryt front asistentu) a dalších dílů, které drží prostřední díl. Kdyby to bylo v autorizáku, tak je mi naprosto jasný, že se na tu drbačku vykašlou, polámou to a řeknou, že je to celé poškozené a musí se vyměnit všechno. Pro informaci, kalibrace samozřejmě neproběhla, ale žádná chyba není, signalizace, apod. probíhá v pořádku. Jediné, co se nedořešilo je znak RS na masce. Ten původní se "sundal", ale tak trošku nechápu, jak ho tam dostat, aby tam držel. Ale na to bude čas. Díl stál 2 200 Kč a práce 1 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 28. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Tady jsem to celé sepsal ještě jednou do článku a nechybí ani fotky - Moje druhá nezaviněná nehoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.