Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

řešil už někdo výměnu mřížky přední masky? Jde o díl SQ 5E3853653 ZD4. Někdo mi do ní nacouval a chtěl bych ji vyměnit, ale nikde jsem nenašel, jestli bude muset nárazník dolů nebo to půjde nějak "jednodušeji". Mřížka stojí 2 tisíce.

Příručku na O4 jsem nenašel.

Děkuji předem.

PS: Znak RS je nalepený nebo nacvaknutý? Nerad bych něco urval.

@Pawlisko ty voe ty mas na to nejak stesti😕

• Autor

Mám no.... zítra bych se měl dozvědět co vše bude potřeba pro tu výměnu. Snad to bude sranda a nebude muset dolů nárazník.

@Pawlisko no jak mi menili ramecek za cerny tak musel, otazka jestli i ted🤷🏻‍♂️

• Autor

Sakra... nepředpokládám, že se postup v této věci změnil... Kolik si platil za výměnu rámečku? Ať mám představu.

@Pawlisko ramecek me stal 1699 a vymena tady v autodruzstvu 1234. Ale jak nekdo psal ve FB skupine tak si i reknou v Praze 2500 a vys

Upraveno od RDMBR

Správně by měli i zkalibrovat Front Assist, 5 tis. stačit nebude.

@Pawlisko uka foto co tam mas za paseku😕

• Autor

"Jenom" polámané žebra masky..... a taková blbost..... to bude demontáž nárazníku, výměna mřížky, kalibrace....nádhera....

• Autor

Tak opraveno, respektive poškozený díl vyměněný za nový. Nárazník musel dolů a pak byla na řadě trpělivá práce, aby nedošlo k poškození nepoškozeného rámečku, prostředního dílu (kryt front asistentu) a dalších dílů, které drží prostřední díl.

Kdyby to bylo v autorizáku, tak je mi naprosto jasný, že se na tu drbačku vykašlou, polámou to a řeknou, že je to celé poškozené a musí se vyměnit všechno. 

Pro informaci, kalibrace samozřejmě neproběhla, ale žádná chyba není, signalizace, apod. probíhá v pořádku.

Jediné, co se nedořešilo je znak RS na masce. Ten původní se "sundal", ale tak trošku nechápu, jak ho tam dostat, aby tam držel. Ale na to bude čas.

Díl stál 2 200 Kč a práce 1 000 Kč.

• 1 měsíc později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.