Publikováno Květen 1, 20214 r Ahoj, řešil už někdo výměnu mřížky přední masky? Jde o díl SQ 5E3853653 ZD4. Někdo mi do ní nacouval a chtěl bych ji vyměnit, ale nikde jsem nenašel, jestli bude muset nárazník dolů nebo to půjde nějak "jednodušeji". Mřížka stojí 2 tisíce. Příručku na O4 jsem nenašel. Děkuji předem. PS: Znak RS je nalepený nebo nacvaknutý? Nerad bych něco urval.
Květen 2, 20214 r Autor Mám no.... zítra bych se měl dozvědět co vše bude potřeba pro tu výměnu. Snad to bude sranda a nebude muset dolů nárazník.
Květen 2, 20214 r Autor Sakra... nepředpokládám, že se postup v této věci změnil... Kolik si platil za výměnu rámečku? Ať mám představu.
Květen 2, 20214 r @Pawlisko ramecek me stal 1699 a vymena tady v autodruzstvu 1234. Ale jak nekdo psal ve FB skupine tak si i reknou v Praze 2500 a vys Upraveno Květen 2, 20214 r od RDMBR
Květen 3, 20214 r Autor "Jenom" polámané žebra masky..... a taková blbost..... to bude demontáž nárazníku, výměna mřížky, kalibrace....nádhera....
Květen 4, 20214 r Autor Tak opraveno, respektive poškozený díl vyměněný za nový. Nárazník musel dolů a pak byla na řadě trpělivá práce, aby nedošlo k poškození nepoškozeného rámečku, prostředního dílu (kryt front asistentu) a dalších dílů, které drží prostřední díl. Kdyby to bylo v autorizáku, tak je mi naprosto jasný, že se na tu drbačku vykašlou, polámou to a řeknou, že je to celé poškozené a musí se vyměnit všechno. Pro informaci, kalibrace samozřejmě neproběhla, ale žádná chyba není, signalizace, apod. probíhá v pořádku. Jediné, co se nedořešilo je znak RS na masce. Ten původní se "sundal", ale tak trošku nechápu, jak ho tam dostat, aby tam držel. Ale na to bude čas. Díl stál 2 200 Kč a práce 1 000 Kč.
Červen 28, 20214 r Autor Tady jsem to celé sepsal ještě jednou do článku a nechybí ani fotky - Moje druhá nezaviněná nehoda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.