JustinTest Vloženo 4. Květen 2021 Vloženo 4. Květen 2021 Dnes mi prišla nasl. aktualizácia: Background System Services • Menší vylepšení • Odstranění závad Citovat
Hans5 Vloženo 4. Květen 2021 Vloženo 4. Květen 2021 Mně včera nebo předevčírem. Pak to chtělo v autě nové přihlášení profilu a házelo chybu, protože to chtělo povolit nějaký přístup, ale tlačítko potvrzení bylo pod tou chybovou hláškou a nešlo odmáčknout. :-) Musel jsem se přihlásit na webu na portál a tam vše potvrdit. Pak už se auto přihlásilo normálně. Citovat
JustinTest Vloženo 17. Květen 2021 Autor Vloženo 17. Květen 2021 Dnes ďalšia aktualizácia: Tato aktualizace obsahuje: Data upload • Menší vylepšení • Odstranění závad Citovat
kitrab Vloženo 17. Květen 2021 Vloženo 17. Květen 2021 :-) a tak už to jde pár let, a výsledek stále stejný stále kvoká stále kvoká. Slibem a aktualizací, která obsahuje kdo ví co třeba novou ikonu nezarmoutíš :-). Couvací kamera chyby 2x denně to je radost až na kost. Citovat
JustinTest Vloženo 18. Květen 2021 Autor Vloženo 18. Květen 2021 Kamera mi za pol roka vypadla iba raz :) asi 5x mi vypadol komplet zvuk. Citovat
Hans5 Vloženo 18. Květen 2021 Vloženo 18. Květen 2021 Nějaká aktualizace mi proběhla před asi týdnem nebo dvěma a musel jsem přes portál na webu aktualizovat nějaká ujednání a pak to běželo. Do tohoto kroku mi házel systém v autě chybu a nechtěl se přihlásit můj profil. Včera mi ale vypadlo rádio - jedu hraje, zastavím vystoupím, vrátím se - nehraje, zkouším kde co - nic. Pak zase zastavím - vystoupím - po návratu zase rádio hraje. Dneska bez závad. Citovat
kitrab Vloženo 18. Květen 2021 Vloženo 18. Květen 2021 (editace) Svet koncernu, asi se to jeste nenaucili. A podle tech zoufalych pokusu jeste dlouho nenauci. Editováno: 18. Květen 2021, autor: kitrab Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.