Luke_TDI Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Jak sundat rucicky v budicich??? MR99 nejdou dolu a mam strach je pacit abych je neurval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 11. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Tak uz jsem je vypacil, sice jsem ze dvou utrhnul tu cernou krytku ale to slepim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Jak je sundat se psalo v tematu vejs.-Zmena podsviceni interieru+budiku.- JO taky jsem je urval ty cerny krytky..Prej se to musi otacet a taknout navrch protismeru hodinovejch rucicek.Jinak az to tam budes vracet tak to nenatlac az uplne na doraz,Jsem to udelal a drelo to o ten spodek a cukalo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) Ted uz v tom mam skill a vytahuju to vydlickou a mam je dotlacene uplne dolu a nic nedrhne vse ok Editováno: 12. Listopad 2006, autor: WolwZz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 a když se ručičky nasadí zpět tak si najdou sami krajní polohu ? třeba u felicie to nešlo, museli se vrátit přesně jak tam byly ... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Nenajdou.Musis je vratit tam kde byly,ale na stejne misto se asi netrefis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 rucicky sundavat: tocenim proti smeru hodinovych rucicek a mirnym tahem nahoru rucicky nandavat: tocenim proti smeru hodinovych rucicek a mirnym tlakem dolu pri sundani si zapamatovat puvodni pozici nebo oznacit samolepkou a pak presne nastavit nu jsem slysel kde co, treba kolicky na pradlo, ale vidlicka, to je teda neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Neco do pranice ,ja jsem to vytahoval stipackama,jen mi s toho vodlitali ty cerny krytky .Jinak kdyz jsem to nasazoval tak jsem si myslel ze je mam kde byly ale kdyz prislo napeti na budiky tak se jeste pritahli pod nulu ,takze jsem to musel jeste jednou sundavat a nastavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 tak to na to asi kašlu ... dělal jsem tohle na felicii a dondes mi to neukazuje úplně přesně jak má .. myslel jsem že oktavka to má řešený nějak jinak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 nastavis uplne v pohode za par minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 nastavis uplne v pohode za par minut noooo jen aby .. uvidim, chci dat ručičky z RS a podklad budíků taky RS ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 no asi ti tam nebude sedet rychlost a rucicky budou chtit podsvitit cervene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 tak to na to asi kašlu ... dělal jsem tohle na felicii a dondes mi to neukazuje úplně přesně jak má .. myslel jsem že oktavka to má řešený nějak jinak .. Klidne do toho bez je to fakt v pohode.Aby jsi to mel presny tak si to musis nechat ocejchovat .Stejne kazdej tachac skresluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Asi si da podklady on newmana ne? A vidlicku jsem pouzil takovou malou dezertovku kterou jsem zajel pod rucicku a trosku zapacil aby bylo jasno jak na to. Na sadit je zpet je sranda ted jsem jezdil pul hodky a ladil at je to jak ma byt akorat mam strach trochu z nadrze doufam ze mi nedojde nafta jeste pred cervenym Jinak pomalicku nahazim obrazky jak dopadla ma prestavba tak se kuknete do zmeny podsviceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 newman ma ty polepy pekne hnusny, zlata klasika nebo origo RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 newman ma ty polepy pekne hnusny, zlata klasika nebo origo RS hlavne mu trva pomaly rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 jj mam polepy od newmana, asi uz rok v garazi na policce a kdyz jsem prohlizel fotky jak to vypada kdyz se tam daj tak nic moc.. ono vsechny ty cisla a rysky na tech polepech jsou jakoby "rozmazany" a koukam ze kdyz se to podsviti tak to jeste vynikne.. takze budou asi na prodej .. podsviceni mam cerveny uz z vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Co mas rozmazane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Co mas rozmazane? No nic proti, ale ty nápisy V/RS na naftových budících do 220km vypadají fakt divně. Bez toho možná, ale takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Co mas rozmazane? No nic proti, ale ty nápisy V/RS na naftových budících do 220km vypadají fakt divně. Bez toho možná, ale takhle? Tady ted ale nejde o to jestli se ti to libi nebo ne (imho me jo). Kazdopadne co jsem mluvil s newmanem tak rikal ze ted maji nejakou novou technologii jaka byla ta stara nevim. A obednal jsem je protoze k smrti se mi ty stare budiky nelibi a chtel jsem ty nove az po obednani jsem se dozvedel ze jde prepinovat pristrojovka. Kazdopadne s tim jak to vypada jsem spokojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Co mas rozmazane? no kdyz se podivas treba na ty kruznice tak jsou takovy jakoby "chlupaty" .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 jasne ze ta uplna "neostrost" je zbusobena i zmensenim obrazku, ale moje polepy vypadaj takhle i v realu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 jasne ze ta uplna "neostrost" je zbusobena i zmensenim obrazku, ale moje polepy vypadaj takhle i v realu jako jestli na to budes koukat z deseti centimetru tak to neni uplne ono ani u me ale v kaplicce se mi to libi a jsem spokojeny. Rozhodne mam z toho vetsi radost nez z tech puvodnich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.