Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jak je sundat se psalo v tematu vejs.-Zmena podsviceni interieru+budiku.- JO taky jsem je urval ty cerny krytky..Prej se to musi otacet a taknout navrch protismeru hodinovejch rucicek.Jinak az to tam budes vracet tak to nenatlac az uplne na doraz,Jsem to udelal a drelo to o ten spodek a cukalo to.

Vloženo

rucicky sundavat:

tocenim proti smeru hodinovych rucicek a mirnym tahem nahoru

rucicky nandavat:

tocenim proti smeru hodinovych rucicek a mirnym tlakem dolu

pri sundani si zapamatovat puvodni pozici nebo oznacit samolepkou a pak presne nastavit

nu jsem slysel kde co, treba kolicky na pradlo, ale vidlicka, to je teda neco :unsure:

Vloženo

Neco do pranice :D ,ja jsem to vytahoval stipackama,jen mi s toho vodlitali ty cerny krytky :smich: .Jinak kdyz jsem to nasazoval tak jsem si myslel ze je mam kde byly ale kdyz prislo napeti na budiky tak se jeste pritahli pod nulu ,takze jsem to musel jeste jednou sundavat a nastavovat.

Vloženo

no asi ti tam nebude sedet rychlost ;) a rucicky budou chtit podsvitit cervene :)

Vloženo
tak to na to asi kašlu ... dělal jsem tohle na felicii a dondes mi to neukazuje úplně přesně jak má .. myslel jsem že oktavka to má řešený nějak jinak .. :unsure:

Klidne do toho bez je to fakt v pohode.Aby jsi to mel presny tak si to musis nechat ocejchovat :smich: .Stejne kazdej tachac skresluje.

Vloženo

Asi si da podklady on newmana ne? A vidlicku jsem pouzil takovou malou dezertovku kterou jsem zajel pod rucicku a trosku zapacil aby bylo jasno jak na to. Na sadit je zpet je sranda ted jsem jezdil pul hodky a ladil at je to jak ma byt akorat mam strach trochu z nadrze doufam ze mi nedojde nafta jeste pred cervenym :)

Jinak pomalicku nahazim obrazky jak dopadla ma prestavba tak se kuknete do zmeny podsviceni.

Vloženo

jj mam polepy od newmana, asi uz rok v garazi na policce a kdyz jsem prohlizel fotky jak to vypada kdyz se tam daj tak nic moc.. ono vsechny ty cisla a rysky na tech polepech jsou jakoby "rozmazany" a koukam ze kdyz se to podsviti tak to jeste vynikne.. takze budou asi na prodej :( ..

podsviceni mam cerveny uz z vyroby B)

Vloženo
Co mas rozmazane?

img0563sd5.th.jpg

No nic proti, ale ty nápisy V/RS na naftových budících do 220km vypadají fakt divně. Bez toho možná, ale takhle?

Vloženo
Co mas rozmazane?

img0563sd5.th.jpg

No nic proti, ale ty nápisy V/RS na naftových budících do 220km vypadají fakt divně. Bez toho možná, ale takhle?

Tady ted ale nejde o to jestli se ti to libi nebo ne (imho me jo). Kazdopadne co jsem mluvil s newmanem tak rikal ze ted maji nejakou novou technologii jaka byla ta stara nevim. A obednal jsem je protoze k smrti se mi ty stare budiky nelibi a chtel jsem ty nove az po obednani jsem se dozvedel ze jde prepinovat pristrojovka. Kazdopadne s tim jak to vypada jsem spokojeny.

Vloženo
jasne ze ta uplna "neostrost" je zbusobena i zmensenim obrazku, ale moje polepy vypadaj takhle i v realu :disgust:

jako jestli na to budes koukat z deseti centimetru tak to neni uplne ono ani u me ale v kaplicce se mi to libi a jsem spokojeny. Rozhodne mam z toho vetsi radost nez z tech puvodnich.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...