jaydoo Vloženo 31. Květen 2020 Vloženo 31. Květen 2020 Ahojte. Mám taký problém s vonkajšou teplotou..Medzi budíkmi mi čidlo začalo už dlodobo ulazovat bludy..Uz je to nejaky rok, ked sa stalo, že teplota začala padať, niekde až k -40, potom po nejakej dobe /par hodin/ začala ukazovať správne..To vydržalo nejaky ten mesiac, zase sa to objavilo parkrat a zase v poriadku..Uz ma to ale štvalo,. Kúpil som nove čidlo, svorkovnicu aj Piny.. Najprv som len vymenil čidlo, ukazovalo teplotu asi od 0, to 12 stupnov / pritom vonku bolo od -4 do +25 stupnov... Tak som odcvakol skoncovku, napinoval som nove Piny a stale rovnako... Kde može byť problém ? O2 1.9 TDI r.v. 2005 Citovat
Kristo82 Vloženo 16. Květen 2021 Vloženo 16. Květen 2021 OII 2008 před Fl Ahoj, blbne mi ukazatel venkovní teploty, občas ukazuje nesmysli, příklad: venku je 20°C a teploměr ukazuje -5°C. Čidlo měněné a stejně tyhle nesmysli. Vždy to padá jen do -°C. Myslíte že by to mohlo být kabely ? Nebo budíky ? Občas funguje jak má a občas úplné nesmysli Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.