jaydoo Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Ahojte. Mám taký problém s vonkajšou teplotou..Medzi budíkmi mi čidlo začalo už dlodobo ulazovat bludy..Uz je to nejaky rok, ked sa stalo, že teplota začala padať, niekde až k -40, potom po nejakej dobe /par hodin/ začala ukazovať správne..To vydržalo nejaky ten mesiac, zase sa to objavilo parkrat a zase v poriadku..Uz ma to ale štvalo,. Kúpil som nove čidlo, svorkovnicu aj Piny.. Najprv som len vymenil čidlo, ukazovalo teplotu asi od 0, to 12 stupnov / pritom vonku bolo od -4 do +25 stupnov... Tak som odcvakol skoncovku, napinoval som nove Piny a stale rovnako... Kde može byť problém ? O2 1.9 TDI r.v. 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristo82 Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 OII 2008 před Fl Ahoj, blbne mi ukazatel venkovní teploty, občas ukazuje nesmysli, příklad: venku je 20°C a teploměr ukazuje -5°C. Čidlo měněné a stejně tyhle nesmysli. Vždy to padá jen do -°C. Myslíte že by to mohlo být kabely ? Nebo budíky ? Občas funguje jak má a občas úplné nesmysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.