JK4825 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Hezký den vespolek. Je tu někdo, kdo má superba 1 s automatem a motor 2,5 v6 120kw? Měl bych dotaz na někoho znalého... Můžeme koupit hezkyho supa, ale asi půl roku stál možná že i dýl a z měrky na olej vychází trochu kouře, tak kde by mohl být problém... Dozvěděl jsem se v Škokdovce v servisu, že pokud jde kouř z merky tak to znamená že pistni kroužky propouští tlak do klikove skříně, nebo nefunguje odvzdusneni , nebo je tam toho tlaku příliš , zapečené pístní kroužky, příliš velká vůle ve vlacích....může prý se taky odpařovat kondezát vlivem dlouhého stání, tak možná se vypařuje voda. Jinak z tý měrky nejde tlak, neprská olej...prostě to jen trochu čmoudí, asi jako z cigára, spíš míň. Tak bych chtěl poprosit, jestli se s tím někdo setkal, jak jsou na tom Vaše Superby s touto motorizací jestli taky kouř nebo bez, popřípadě bych uvítal radu, jestli do toho jít a nebo ne. Je to dvanáct let starý auto, tak se nedá očekávat stav novýho vozu, to je mi jasný, no zase aby to nebylo na generálku motoru že ano. No a pak ještě dotaz, jestli je problém nahrát do navi a do dotu češtinu, proto že auto komunikuje Francouzky. Moc děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 V motorové sekce dotazy na navigaci nemají co pohledávat. Ptej se v odpovídající části fora a ještě předtím ji pořádně prohledej, jestli se to tam už někde neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JK4825 Vloženo 15. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Vím, pravidla jsem četl, připsal jsem to sem jenom proto, abych nezakládal několik dalších témat ohledně jednoho auta a aby to bylo pohromadě. Pokud to vadí tak to opravím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.