Ondřej Tuže Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Ahoj, řešil někdo opravu elektrickych vzpěr? Mě se ulomil ten plastový konec s dírou pro čep. Jde ta koncovka nějak vyměnit, rozdělat nebo něco? Díky moc zdejší odborníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 ahoj, zatím ne, ale je dost možné, že to taky budu muset řešit. mám ukroucené drátky tak nakrátko, že už se na ně dá jen stěží něco naletovat a musím to čas od času opravit. Snažil jsem se najit nějaký návod, jak to rozdělat, ale nepodařilo se. Kdyby jsi pochodil, dej vědět, určitě to bude zajímat více lidí, protože ty vzpěry jsou pěkně drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Tuže Vloženo 9. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 To jsou, dal jsem zatím plynové a posunul zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.