Publikováno Červenec 16, 20214 r Ahoj, zkusím popsat problém který je nahodilý a stane se jednou za čas. Co jsem vypozoroval. Příjdu ke stojícímu autu. Stáhnu všechna okénka buď z venku přes dálkový ovladač nebo z auto vetšinou po nastartování. Okna nestáhnu až dolů, ale minimálně 1/3 ještě zbývá. Pak se rozjedu a když chci okénka zavřít, tak nejdříve sjedou dolů a až na podruhé vyjedou nahoru. Pokud se mi to stane u jednoho okna, tak pak to udělají i ostatní a je jedno jestli jedu nebo stojím. Dokonce jsem zkoušel zastavi a zavřít okna přes ovladač. Udělal jsem pár videí ze kterých to snad bude vidět. Ted jsem to reportoval v servisu a udělali mi přenastavení oken přes diagnostiku za 600,- ,ale to nepomohlo. Ještě se chystám na výměnu světla, tak to zkusím oficiálně reklamovat. Náhodou neměl někdo podobný problém? videa: https://photos.app.goo.gl/nmUoAHVJwT9NMxFd9 Díky B.
Červenec 19, 20214 r Ano, obcas se mi to taky stane. Kdyz jsem byl na vymene oleje, tak jsem zo hlasil a pry ze nic nezjistili, neco jen promazali. Kazdopadne to dela dal. Budu priste hlasit znovu.
Červenec 19, 20214 r Autor Díky za info. V pátek jedu na výměnu světla tak to zkusím reklamovat. Mám to i natočené tak aspoň nějaké vyjádření.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.