cartman325 Vloženo 19. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 ahojte...nejdu mi parkovacie senzory... cez diag ukázalo jeden vadný senzor a skrat na kostru...po výmene senzoru stale nefungovali a ukázalo len skrat na kostru.... tak som sa dostal k riadiacej jednotke senzorov a po otvorení bolo vidieť obhorety plosak....tak som si zaobstaral novú ktorá tiež nefungovala a ju vyskratovalo zase na tom istom mieste... nestretol sa niekto s tým pripadne nejaké rady? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weixiao Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 Ahoj, pfuh. Tipujem to na hľadanie v kope sena. Išiel by som po kabeláži od senzorov po prechod do interiéru auta. Nepredpokladal by som chybu v kabeláži interiéru (ak si niečo nedorábal a mohlo by to ovplyvniť). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.