JardaN0508 Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Dobrý den, nevíte prosím jak smazat/odstranit druhou HOME stránku/obrazovku (navigace Columbus)? Přesto že smažu všechny položky na stránce, tzn. celá stránka je prázdná a pouze černá, tak tato prázdná stránka/obrazovka se nadále zobrazuje (střídavě s první nakonfigurovanou stránkou) po zmáčknutí tlačítka HOME nebo po nastartování vozu. Cílem je, aby se, ať po nastartování nebo stisku tlačítka HOME, zobrazovala vždy pouze jedna stránka/obrazovka a žádná jiná. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technoid Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Tohle by mne také zajímalo, chová se to divně. Alespoň bych chtěl, aby si to pamatovalo poslední zobrazení… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Taky mě to s.... Stačilo by, kdyby se držela jen ta první a až po druhém stisku HOME při zobrazené první stránce by se to přeplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 29. Květen 2022 Sdílet Vloženo 29. Květen 2022 Ahoj pánové, vyřešil to už někdo prosím??? Mám chvilku Superba 3 model 2021 po Fl a to samé mě také šíleně štve. Kdykoliv nastartuji dá se mě tam ta prázdná obrazovka a nebo když zmačknu Home tak to samé. Přitom mám ještě Octavii 3 2018 a tam mám také Columbus a tam to nedělá a ještě tam je i vestavěny HDD asi 65 gb, takže si tam člověk může cokoliv nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.