Publikováno Červenec 26, 20214 r Dobrý den, nevíte prosím jak smazat/odstranit druhou HOME stránku/obrazovku (navigace Columbus)? Přesto že smažu všechny položky na stránce, tzn. celá stránka je prázdná a pouze černá, tak tato prázdná stránka/obrazovka se nadále zobrazuje (střídavě s první nakonfigurovanou stránkou) po zmáčknutí tlačítka HOME nebo po nastartování vozu. Cílem je, aby se, ať po nastartování nebo stisku tlačítka HOME, zobrazovala vždy pouze jedna stránka/obrazovka a žádná jiná. Děkuji moc
Červenec 28, 20214 r Tohle by mne také zajímalo, chová se to divně. Alespoň bych chtěl, aby si to pamatovalo poslední zobrazení…
Červenec 28, 20214 r Taky mě to s.... Stačilo by, kdyby se držela jen ta první a až po druhém stisku HOME při zobrazené první stránce by se to přeplo.
Květen 29, 20223 r Ahoj pánové, vyřešil to už někdo prosím??? Mám chvilku Superba 3 model 2021 po Fl a to samé mě také šíleně štve. Kdykoliv nastartuji dá se mě tam ta prázdná obrazovka a nebo když zmačknu Home tak to samé. Přitom mám ještě Octavii 3 2018 a tam mám také Columbus a tam to nedělá a ještě tam je i vestavěny HDD asi 65 gb, takže si tam člověk může cokoliv nahrát.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.