snup111 Vloženo 14. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 (editace) Čau mam problém , vyměnil jsem kotouče destičky , pístek ve třmenu vše jsem promazal . Ale mám pocit že to přibrzďuje a po ujeti cca 10km dost teple alu disky . Jo a při jízdě do levotočivé zatáčky to píská. Nevíte co by to mohlo být... děkuji za info (škoda superb automat 1,9tdi 96kw Editováno: 14. Srpen 2021, autor: snup111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 14. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 Nebyl orezly cep? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snup111 Vloženo 15. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 ne čep v pohodě promazany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snup111 Vloženo 15. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 Divné je že mi po výměně obou kotoučů a destiček přibrždují obě kola možná špatné kotouče nebo desticky ,když auto zvednu a točim kolem tak to trochu dře,ale točí se to, to asi není dobře ? Nevím co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin P. Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 (editace) Tak to mám stejně, minulý týden jsem vyměnil zadní třmen, kotouč a destičky a "tahám" zadek. Teplé obě strany. A dokonce pravé zadní píská, když mírně šešlápnu brdu pískot zmizí. Myslel jsem že cca 80km pomůže ale po víkendu nic. Zdá se mi že ručka funguje už na první zub. Je možno "přetáhnout" samostav a je ted posunutý už moc a tím pádem brzdí a ještě by něměl? Díky... Editováno: 28. Březen 2022, autor: Martin P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.