CzechJura Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Ahoj, buď neumím hledat, nebo jsem to prostě nenašel :) Chci se zeptat na vaše zkušenosti s úpravou SW na vašem 6 stupňovém DSG. Přesedlal jsem z Passata B5.5 1.9 96kw (115kw) na 2.0 TDI 103kw s automatem. Co se týče komfortu, odhlučnění auta atd. super, ale jinak jsem trochu nešťastný, co se DSG týče. Na křižovatkách odkud potřebuji vystřelit se to auto rozmýšlí, co po něm vlastně chci. Po 1-2 vteřinách si řekne "jo aha, on chce jet rychle", tak se to rozjede. Za mě je v tomhle případě akcelerace strašná. Při jízdě v klidu si ale nemůžu stěžovat. Další věc, co mi leze krkem je to "super" eko friendly podtáčení motoru. Když vím, že budu předjíždět, tak automaticky přepínám na manuál, podřadím a ve vhodnou chvíli na to šlápnu a řadím si sám, protože občas ty koně popohnat je běh na dlouhou trať.. Proto se ptám, jaké máte zkušenosti s úpravou převodovky, popřípadě chipem motoru na 125kw + kdo to dělal. Jsem připravený si za kvalitu připlatit. Nehledám Pepu z garáže. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 Mám sice jinou motorizaci, ale do nějaké míry se nechá nakódováním ovlivnit citlivost plynu. Kvůli podtáčení jsem si nechal malinko přizvednout spodní hranici otáček pro podřazování a s tím už dokážu dobře existovat, nenutí mě to podřazovat pádly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.