Diamant Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 X15 - no ja v tej sieťke skladujem iba ľahké veci, ako igelitky a fólie. Tak poškodenie nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Já jsem to zatím nedořešil. Nějak nebyl čas a ani nemám chuť . Díval jsem se do katalogů našich dodavatelů elektronických součástek a nic vhodného jsem tam nenašel. Takže na mém případě je vydět, že nejlepší je objednat si takovéhle věci rovnou z výroby. Dodělávka přijde několikanásobně dráž než origo z fabriky. Jinak mě by se velmi líbilo mít kam ukládat např. pracovní rukavice, protože se vždycky umažu když nandavám závěs a zapojuji přívěs. No zatím mám smůlu, třeba si nakonec koupím to plato nové, kdo ví? Za hloupost se platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Dostali jsme na podnik nový vozík LINDE a když jsem ho přebíral zjistil jsem že na dveřích je síťka podobné té na OC II. Síťka je přišroubovaná vruty přes plastové příchytky velmi podobné těm na OC. Tak jsem si je hned objednal u servisního technika od LINDE. Drátěný rámeček je sice ze silnějšího drátu, ale to už nebude problém udělat nový a nastříkat ho černou barvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 (editace) Tak tady zrovna dnešní dodělávka síťky z mého vozítka. Nerez drát , pár příchytek a síťka z autodoplňků. Další je v plánu do praveho vyklenku v kufru , tam jak bývá originál . A možná bych dal ještě ke spolujezdcovým nohám. Editováno: 29. Duben 2012, autor: SingleOu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bropol Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 a jak to vypadá na horní straně plata??? Pokud jsem viděl dobře, tak to máš přichycené vrutama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 To plato je v tom prolisu dost vysoký na uchycení šroubkem. Takže tam v pohodě vleze . Zespodu jsou po cele delce plata kruhový prolisy jak je vidět , takže asi tak je tam místa na uchycení. Vruty no problemo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jondras Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Ahoj! Nechal jsem se inspirovat a také jsem si svépomocí udělal síťku pod plato. Uvažoval jsem o ní už dřív, ale nevěděl jsem, jak ji přichytit. Až tato diskuse mi ukázala, jaké jsou možnosti. Použil jsem polovinu originální horizontální síťky, která v autě byla při koupi a nikdy jsem ji nepotřeboval. Ostatní materiál jsou poklady z dílny. Celé je to přichyceno pomocí vrutů v místech, kde má plato dostatečné dutiny, aby vruty neprojely zkrz. po vytvoření v autě příklad užití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.