Petr Sklenář Skleny Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 (editace) Ahoj, Octavia 3 - columbus... poslouchal sem hudbu z usb disku, zaparkoval jsem a šel jsem do obchodu. Po návratu do auta už zvuk nešel. Nejde žádný zvuk ( radio, cd, usb, navigace, handsfree, hlasový asistent ). Jediné co snad vydává zvuk jsou parkovací senzory při zařazení zpátečky. Neví prosím někdo čím by to mohlo být takhle z ničeho nic? Díky Editováno: 31. Srpen 2021, autor: Petr Sklenář Skleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzenda7 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Občas to tak udělá. Pomůže restart Columbuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Sklenář Skleny Vloženo 31. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Pravě jsem ho zkusil restartovat dlouhým stiskem tlačítka on/off a bohužel stále bez zvuku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Sklenář Skleny Vloženo 31. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 VID_20210831_214746.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Sklenář Skleny Vloženo 1. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2021 Když jsem ráno nastartoval, zvuk fungoval už normalně. Odpoledne po práci se opět problém opakoval a trvá do teď, zvuk opět nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jolies Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 Ahoj Peter. Poprosím Ťa o informáciu, ako si vyriešil ten problém so zvukom. Mám ho tiež a neviem si rady. Ďakujem Robo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 Mne pomohla poistka. Vytiahnuť a strčiť späť, stávalo sa náhodile, ale vždy pomohlo. Nahrané na video, v servise urobili jediné: flash jednotky. Odvtedy to nerobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jolies Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 Ďakujem skúsim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.