Rencek Vloženo 11. Září 2021 Sdílet Vloženo 11. Září 2021 (editace) Zdravím dnes ráno , jsem nasedl do auta odel do obchodu asi 2km tam i z5. Po příjezdu na parkoviště kousek od domu kde jsem to nechal stát a vypl už poté nenastartovalo. Jen při delším točení mi vyskočila hláška zastavte , tlak motorového oleje (otáčky se při točení držely na 300-400 než vyskočila hláška tak jsem přestal raději) Oleje je dostatek , chtěl bych se zeptat jestli nevíte čím by to mohlo být nebo co by to mohlo způsobovat. Na netu lidí píšou čidlo,olejové čerpadlo nebo sací koš. Ale nechci se pouštět do toho bezhlavě. Díky za jakékoliv rady a připomínky. Jedná se o motor AMX a asi 3 dny zpátky se mi rozsvítilo abs a ESP s motorem 😂 podezření máme na čidlo klikové otáček hridele Editováno: 11. Září 2021, autor: Rencek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milovič Vloženo 18. Duben 2023 Sdílet Vloženo 18. Duben 2023 Zdravím, po havárii na předek nelze nastartovat, je někde nějaká pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.