jakub.kolovrat Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Zdravím, chci se zeptat, moje octavia 2 1,9 tdi 77kw jede na 3 valce vymeneny vstriky , gumičky, tesneni muj servisák tvrdí ze by mohlo bejt hlavou , mozna za ovložkování hlavy poradite co delat, nebo koupit uolne novou hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zerzi Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 Podařilo se ti to vyřešit? Už dlouho nad tím laboruju, dnes jde auto opět do servisu, lišta vyměněna, vstriky byly v pořádku, auto mi teď při startu padá do nouzaku, nastartuje ale na 3 valce a bez výkonu, v roce 21 mi vyletela ojnice, motor jsem sehnal sice bjb ( původní bxe, hlava zůstala bxe) od té doby různé problémy se startovanim které byly postupně vyřešeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robeen Vloženo Neděle v 11:26 Sdílet Vloženo Neděle v 11:26 Ahoj, měl jsem podobný problém se svým autem. Také BJB (sice Seat), nejprve se motor při jízdě třásl, potom běžel jen na 3 válce, ale po restartu chvíli normálně fungoval. Vyměnil jsem lištu na PD a od té doby žádné problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.