Pavol S. Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Ahojte. Pri cúvaní počujem pískanie, ktoré ide od ľavého zadného kolesa. Môže to byť niečo vážne? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 Ahoj. Mě to také občas při couvání zapískalo (při vyjíždění z garáže), upozornil jsem na to v autorizovaném servisu při garanční prohlídce, ale nic špatného neobjevili. Teď to už nedělá, nějak to samo přestalo. Na to zapískání možná může mít vliv to, jestli se předtím auto zaparkovalo s mokrýma kolama a kotoučema a dlouho stálo. Pak vlhkost nasají brzdové destičky, trochu "nabobtnají" a pak začnou drhnout. Ale jen do prvního zabrždění, pak už je to ok.. Při vycouvání jak se otřou o kotouč, se můžou v brzdovém třmenu trochu rozechvět a to udělá to zapísknutí. V servisech se to řešilo myslím u Kodiaka tak, že brzdové destičky nějak přilepovaly oboustranou páskou, aby se právě nechvěly (něco takového jsem kdesi četl). Až budeš přehazovat kola a kola budou ve vzduchu, zkus s nimi zatočit ručně oběma směry. Měly by jít lehce a bez drhnutí nebo pískání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.