Publikováno Listopad 15, 200618 r Ahoj mám prozbu jak se dostanu k nádobce ostřikovaču .Když chcu ostřikovat zadni sklo tak mi kapalina vytika na předni nápravu , asi bude vypadlá hadička , jenomže jak se na ňu mám dostat? dik
Listopad 15, 200618 r Ahoj mám prozbu jak se dostanu k nádobce ostřikovaču .Když chcu ostřikovat zadni sklo tak mi kapalina vytika na předni nápravu , asi bude vypadlá hadička , jenomže jak se na ňu mám dostat? dik Aky maš motor?
Listopad 15, 200618 r Autor Mám 1.4 MPI 44kw jenže mě to teče na předni nápravu - takže novy moterek?
Listopad 15, 200618 r Mám 1.4 MPI 44kw jenže mě to teče na předni nápravu - takže novy moterek? Mal som presne ten isty problem, pokial ti funguje predny a zadny nefunguje tak ti to vyteka zo spoja ktory je umiestneny pod riadiacou jednotkou. Demontuj puzdro so vzduchovym filtrom a vytiahni RJ a pozri ci to tam nemas odpojene.
Listopad 15, 200618 r Mám 1.4 MPI 44kw jenže mě to teče na předni nápravu - takže novy moterek? Mal som presne ten isty problem, pokial ti funguje predny a zadny nefunguje tak ti to vyteka zo spoja ktory je umiestneny pod riadiacou jednotkou. Demontuj puzdro so vzduchovym filtrom a vytiahni RJ a pozri ci to tam nemas odpojene. To som chcel pisať aj ja.Ta hadička je myslim v kablovom zväzku je to tam špatne dostupne a nie je na to dobre vidieť.Ked to nasadiš poisti to aspon paskou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.