cosmicboy Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Snad tu nikde odpověď na mou otázku není, pokud ano, tak se omlouvám - nicméně všude možně nacházím jen podobný dotaz, ale odpověď žádnou... K věci: Na mém S2, 2.0, 4x4 nastal čas na výměnu předních brzd, komplet (kotouče i destičky). Po přečtení mnoha diskuzí jsem šel do prvovýrobového ATE (obojí). Nyní mám na tomto novém setu najeto cca. 3000 km a všiml jsem si, že při brzdění při nízké rychlosti trochu pohvizdují. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 26. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Trochu oživím toto téma - v poslední době registruji, že ono pískání ve velmi nízké rychlosti nastává jen v mrazech... Nějaká zkušenost? Špatné brzy (reklamace) či jejich vlastnost v mrazu? Nebo ještě čekat pár set km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.