Publikováno Listopad 12, 20213 r Zdravím, chci se zeptat zda se dá nějak zkalibrovat-nastavit ukazování digitální rychlosti na displeji. Jde mi o to že rychlost se mi ukazuje ale při jízdě mi to skáče po třech čtyřech kilometrech a né po jednom. Mám Octavii po faceliftu r.v.2011 naftu. Viz video. Děkuji za rady. VID_20211112_084603.mp4
Listopad 16, 20213 r Vcera jsem jel v kamosove a dela to stejne. Pokud pridavas opravdu s citem tak to skoci o 1 ale pri normalnim zrychlovani to skace o 3 az 4.
Listopad 17, 20213 r Autor před 18 hodinami, maros napsal: Vcera jsem jel v kamosove a dela to stejne. Pokud pridavas opravdu s citem tak to skoci o 1 ale pri normalnim zrychlovani to skace o 3 az 4. Díky za info, tak to je pěkně na hovno když to tak skáče a nedá se to seřídit
Březen 11, 20241 r Dobry den, potreboval bych poradit jak mam zapnout ukazovani rychlosti u skoda octavia 2 facelift 2012. Nemuzu na to prijit kde nebo jak to mam aktivovat. A neukazuje se mi to ani kdyz jedu samozrejme nejsem blbej uplne. Jde mi pouze jit do kontaktu co mam v telefonu. Muzu normalne volat pres to ale rychlost se mi proste neukazuje. Dekuji za pripadnou pomoc.
Březen 11, 20241 r Návo k autu nemáš? Je dostupný i na internetu. Musíš si to navolit v menu palubního počítače, jsou tam položky, které si můžeš zobrazit. A když je nepotřebuješ, zase je skrýt.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.