miruna Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 Zdravím, chci se zeptat zda se dá nějak zkalibrovat-nastavit ukazování digitální rychlosti na displeji. Jde mi o to že rychlost se mi ukazuje ale při jízdě mi to skáče po třech čtyřech kilometrech a né po jednom. Mám Octavii po faceliftu r.v.2011 naftu. Viz video. Děkuji za rady. VID_20211112_084603.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna Vloženo 13. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Nikdo neví, neporadí? Všem to ukazuje jako mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 16. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2021 Vcera jsem jel v kamosove a dela to stejne. Pokud pridavas opravdu s citem tak to skoci o 1 ale pri normalnim zrychlovani to skace o 3 az 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruna Vloženo 17. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 před 18 hodinami, maros napsal: Vcera jsem jel v kamosove a dela to stejne. Pokud pridavas opravdu s citem tak to skoci o 1 ale pri normalnim zrychlovani to skace o 3 az 4. Díky za info, tak to je pěkně na hovno když to tak skáče a nedá se to seřídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 1234 Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Dobry den, potreboval bych poradit jak mam zapnout ukazovani rychlosti u skoda octavia 2 facelift 2012. Nemuzu na to prijit kde nebo jak to mam aktivovat. A neukazuje se mi to ani kdyz jedu samozrejme nejsem blbej uplne. Jde mi pouze jit do kontaktu co mam v telefonu. Muzu normalne volat pres to ale rychlost se mi proste neukazuje. Dekuji za pripadnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Návo k autu nemáš? Je dostupný i na internetu. Musíš si to navolit v menu palubního počítače, jsou tam položky, které si můžeš zobrazit. A když je nepotřebuješ, zase je skrýt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.