danno1771 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Zdravím páni, riešil niekto domontovanie jednotky do OIII predFL alebo FL na aktívne meranie tlaku pneu? Malo by isť o jednotku umiestnenú v zadnej kufrovej časti vozidla, ktorá sa pripája 1- 12V, 2 - GND, 3- Can 4 - Can. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 znamy sa o to pokusa, ale dlhsie som s nim nebol tak neviem ci to uz ma aktivne. podmienka je aj vymenit ventily v kolesach, idealne pre obe sady. niekde na drive2.ru boli nejake navody, mozes skusit pohladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 17. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Tam som to pozeral len ma zaujímalo či to niekto aj tu riešil lebo predsa aj škodovka v Rusku bude mať inú špecifikáciu než naše. Napr. v Číne do Octavie sa montuje dotykový climatronic bez kolieskových ovládačov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.