jiklop890 Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Zdravím, snažím se někde dopátrat jestli Superb iV bez webasta má to slavné topení přes aplikaci jen na okrasu, nebo to i někomu topí? mě to topí..... ale jen jako, opravdu velmi slabě (asi slabá spirála?? pujde dat silnější spirála?) . Předchozí vůz byl Superb tdi s webastem tak mám s čím porovnávat. Možná mám něco špatně nastaveno.. zajímají mě názory ostatních kdo topí bez webasta, ve škodovce na mě hleděli jak chleba z tašky, jelikož bydlím v prdelovicích v moravstánu a tady tu iV škodovku ani neprodali, tím pádem ješte ani neservisovali, nemají se ani koho zeptat protože to ještě prostě neprodávali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Ahoj, mne to topí, i keď nemám s čím porovnať. Webasto som predtým v Octavii nemal. Topím zo zásuvky, tak 25-30 min pred odjazdom, a po otvorení dverí sa vyvalí teplo. Či je v aute skutočne 22 °C, ako je nastavené v aplikácii, som nemeral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Taky zkouším používat aplikaci na ovládání topení, ale zdá se mi, že to funguje jak se mu chce. Používám E-manager, nastaveno mám nezávislé topení, ale některé dny je v autě zima a topení nezaplo. Jak topí elektrické topení jsem nezjistil. Webasto topí velice dobře, pokud ho zapnu tlačítkem. Pokud používám zapnutí přes aplikaci, zapnutí probíhá náhodně, někdy jo, jindy je zima. Ovladačem je to bez problému, ale tam je zase omezení dosahem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.