Přejít na obsah

Jak Vám vytopí Superb iV z aplikace ?

jiklop890

Doporučené příspěvky

Zdravím, snažím se někde dopátrat jestli Superb iV bez webasta má to slavné topení přes aplikaci jen na okrasu, nebo to i někomu topí? mě to topí..... ale jen jako, opravdu velmi slabě (asi slabá spirála?? pujde dat silnější spirála?) . Předchozí vůz byl Superb tdi s webastem tak mám s čím porovnávat. Možná mám něco špatně nastaveno.. zajímají mě názory ostatních kdo topí bez webasta, ve škodovce na mě hleděli jak chleba z tašky, jelikož bydlím v prdelovicích v moravstánu a tady tu iV škodovku ani neprodali, tím pádem ješte ani neservisovali, nemají se ani koho zeptat protože to ještě prostě neprodávali. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky zkouším používat aplikaci na ovládání topení, ale zdá se mi, že to funguje jak se mu chce. Používám E-manager, nastaveno mám nezávislé topení, ale některé dny je v autě zima a topení nezaplo. Jak topí elektrické topení jsem nezjistil. Webasto topí velice dobře, pokud ho zapnu tlačítkem. Pokud používám zapnutí přes aplikaci, zapnutí probíhá náhodně, někdy jo, jindy je zima. Ovladačem je to bez problému, ale tam je zase omezení dosahem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...