Vladozzzzz Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Ahojte,prosim vas,mate niekto skusenosti s pandora alarmom?Mam O3 po fl 2020 s keyless a ked zamknem auto dotykom/klucom, neviem auto odomknut cez alarm ani appku.Ak ale zamknem alarmom tak ho v pohode odomknem aj appkou. Elektrikar,co to instaloval si nevedel dat rady.V riadiacej jednotke to naprogramoval a aj tak to nejde. Netusite niekto,ci a co treba zmebit v riadiacej jednotke? Vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Takisto mi to funguje na golfe, aj na passate. Vsimni si, ze ked zamknes auto mobilom, neblika cervena dioda vo dverach aj nepriek tomu, ze je auto zamknute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladozzzzz Vloženo 6. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Tak uz mi to funguje...chlapik mi najprv nastavil par kodov v riadiacej jednotke.Potom to neslo,ale dnes mi volal a treba este daco zmenit v appke...konkretne v advanced nastaveniach na can zbernici...zapnut povolenie zamknutia a odomknutoa cez can...teraz mi sice neblika cervena ledka na dverach ani ked zamknem klucom,ale auto ide odomknut potom appkou v pohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 6. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 V RJ alarmu alebo kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladozzzzz Vloženo 7. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 V RJ auta nastavil to,co mu poslali z pandory.A potom v aplikacii pandory v advanced nastaveniach pre 3.can zbernicu zapnut 5.zamykanie a odomykanie cez can. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.