Publikováno Leden 18, 20223 r Zdravím všechny. Prosím máte někdo zkušenost, jak rozchodit přehrávání videa? Díky moc.
Leden 24, 20223 r Autor Ahoj, jj zajímalo by mě jestli to vůbec jde. Občas by se mi hodilo pustit třeba pustit klip nebo nějaký film. Chápu, že z bezpečnostních důvodů to jít nemá, ale třeba nějaká cesta, jak to obejít existuje. Problém je, že jsem se dočetl, že Mirror Link není u Samsungu podporovaný a když jsem to zkoušel, tak to napíše, že se spojení nezdařilo. Android Auto funguje, i když během jízdy občas vypadne. Zkoušel jsem i jiné usb kabely a pořád stejný.
Leden 25, 20223 r Přes Android auto to právě obejít jde, v Superbu jsem to udělané měl, sice nepoužíval, ale jen pro zajímavost. Mirror Link ti s tímto nepomůže, to jsem taky zkoušel. Zkusím to dneska a dám vědět.
Leden 25, 20223 r V 19. 1. 2022 na 0:36, Fancis napsal: Zdravím všechny. Prosím máte někdo zkušenost, jak rozchodit přehrávání videa? Díky moc. Mne napriklad ide cez AA pustat youtube, nainstaloval som si podla intenetu nejaku aplikaciu AAAD a CarStream. Mam to hlavne kvoli detom ked idem napr do obchodu tak mozu pozerat.
Leden 25, 20223 r Full MirrorLink | Floating Apps , česká apka, cca 7 eur a zrkadlý mobil na display. Mal som ju v AA, no za jazdy sa moc nedala použiť skrz tej klávesnice, čo tam bola. Ale videá a youtube išlo aj za jazdy. Mal som to tiež ale pre deti, keď sme čakali niekde pri obchoďáku. Sú to ale 2r dozadu - bolero Scala a nastavenia som moc nepreštudoval, tak tá klávesnica by šla možná zmeniť. Išlo ale všetko zrkadliť. Gmail, videá, atď
Leden 25, 20223 r ano pokud ti jde na rádiu android auto, tak stačí aplikace AAAD a tam nainstalovat fermata auto přes kterou jdou pouštět filmy, taky to používám pro děti když jdu do krámu tak at mají v autě zábavu pozor pouštění funguje i za jízdy ale to určitě nedoporučuji :o)
Leden 25, 20223 r Taky jsem prave myslel Fermata auto, ale na Octavce mi prehrava video jen jako zvuk a Youtube v menu chybí.. Anroid Auto verze 7.1.614574, Fermata verze 1.8.11
Leden 26, 20223 r Autor Díky moc za rady. Když se k tomu dnes dostanu, tak zkusím tu aplikaci a dám vědět.
Leden 26, 20223 r Autor Tak mam aplikaci AAAD a Carstream mi pri spousteni v aute spadne. Mimo auto funguje. Fermata funguje,ale nevim co s tim.Zatim jsem nemel cas se tomu venovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.