Publikováno Leden 20, 20223 r Dobrý den rád bych se zde zeptal jestli už někdo řešil něco podbného jelikož si trochu nevím rady nedávno jsem zakoupil Bluetooth jednotku 3C8035730D do mé Octavie 2 RS 2010 po Faceliftu a mám zde rádio Bolero po natažení kabeláže a nakodování jednotky je vše funkčí a funguje jak má ale trochu mě mrzí že nefunguje zobrazení skladeb z telefonu a jejich přepínání podle všeho by to tato jednotka měla umět ale bohužel na radiu se nic nezobrazuje a teď teda co je tedy špatně Jestli je špatně nakódována jednotka a nebo je starý Firmware a nebo to opravdu jednotka nebo radio neumí ? Předem děkuji za všechny odpovědi a budu rád kdyby byl někdo schopný mi s tímto pomoci samozřejmě když by byl někdo ochotný mi to nakodovat a zprovoznit tak by to bylo uplně nejlepší a samozřejmě ne zadarmo 🙏
Listopad 11, 20222 r Ahoj, mám ten samý problém s rádiem Columbus. Když nevidím na displeji skladbu, interpreta a časomíru, tak vše hraje normálně a tlačítka na volante jsou nefunkční. Jakmile dám aby se zobrazilo info o skladbě, tak se vypne zvuk a je jen ticho, přitom casomira písničky běží. Sice to nepomohlo, ale že to dělá i s rádiem columbus a mam i tu samou BT jednotku.
Listopad 11, 20222 r Autor Problém už jsem nakonec vyřešil a to výměnou za jiné rádio s jiným SW staré jsem aktualizoval ale ani to nepomohlo podle všeho některé rádia od jednoho výrobce to prostě nepodporovali a prostě neukazaovali skladby ani po Aktualizaci teď mám tedy jiné rádio a vše Funkční takže ano většinou bude problém v rádiu. Upraveno Listopad 11, 20222 r od Linkage
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.