Alien Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Cau dneska jsem se do toho pustil. Chtel jsem nechat stary vrsek (velka vlna) a k tomu vymenit cely tunel od radia az k radicce. Jenze problem. Ty uchyty co drzej ten dil s radiem nepasujou na ten novej kus. Nemate nekdo foto nebo aspon radu jak na to? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Treba Ti bude k necemu tohle... http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ratInterier.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 To máš pravdu, nepasuje to. Takže to musíš prostě to co nesedí odřezat. A taky to nebude držet tolik šroubků a budou ti zavazet výztuhy palubky na vypínač vyhřívání zadního okna a na otvírání nádrže. Ale dá se to zařezat. A budeš mít mezeru mezi spodkem palubky a vrchem tunelu. Jo a na otvírání nádrže nepasuje starej konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Presne, ty vyztuhy prekazej. Konektor na nadrz jsem sehnal dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Taky jsem tendle problém řešil asi tak před měsícem a jak říkám, ostrej nůž. Mě se ta kombinace - stará vlna a novej spodek celkem líbí. Kaplička mi přijde moc strohá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Taky jsem tendle problém řešil asi tak před měsícem a jak říkám, ostrej nůž. Mě se ta kombinace - stará vlna a novej spodek celkem líbí. Kaplička mi přijde moc strohá. Tvorim to samy, pac se mi to taky libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 A nemate nekdo fotku toho upravenyho drzaku na ten stred s radiem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 A nemate nekdo fotku toho upravenyho drzaku na ten stred s radiem? pokud myslíš to na čem byl přichycen ten starej spodek tak uříznout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 22. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Kaslu na to. Koupim i novej vrsek (mala kaplicka) a je po problemech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) Mě se ta kombinace - stará vlna a novej spodek celkem líbí. Kaplička mi přijde moc strohá. taky jsem o tom premyslel,muzes dat foto? Editováno: 28. Listopad 2006, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.