pabloescobar Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 Chtel jsem se zeptat, jestli nejak jde vysunout operky hlavy na prednich sedadlech i s temi kovovymi tycemi (tj. komplet). Mam potah chranici sedadlo zezadu pred kopanim deti a jeho horni dil ma pouze otvory pro ty kovove trny operky. Na zzadnich sedadlech to jde cele vysunout, ale vepredu jaksi ne. Nechtel bych nic poskodit. Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 13. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Nikdo nevi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 16. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Diky! Chvilku jsem s tim sice bojoval, ale nakonec jsem na ten spravny hmat prisel. Na YT me nenapadlo hledat, takze jeste jednou diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.