Aleš Sluka Vloženo 7. Březen 2022 Vloženo 7. Březen 2022 Zdravím, budu kupovat nový telefon (Samsung). Data včetně aplikací překopíruji ze starého telefonu do nového telefonu. Předpokládám, že se překopíruje i aplikace MyŠkoda. Nebo se musí v novém telefonu stáhnout aplikace MyŠkoda a přihlásit se? Jde mi o propojení infotainmentu auta s telefonem. Auto Kamiq 1.0 TSI, rok výroby 2020. Děkuji Sluka Citovat
Pepa007 Vloženo 19. Březen 2022 Vloženo 19. Březen 2022 Nejnovější Samsungy mají Android Auto automaticky v sobě Myslím od verze Android 10. Já mám Galaxy A41 Android 11. Spojení včetně WiFI proběhlo velmi rychle bez nejmenších problémů. Funguje bezdrátově i zrcadlení obrazovky na Ifotainmentu. MySkoda není vůbec třeba. To je apka Škody navíc. Je otázka zda pro tebe bude mít vůbec význam . Záleží na předplacených službách. Pomocí Samsung Smart Switch převedeš data překopíruje to i aplikace, ale některé nefungují korektně. Tak stejně musíš odisntalovat a znovu nainstalovat. Některé fungují bez chyby. Hlavně ti doporučuji abys v autě měl výbavu WiFi. Jsem t tím spokojen. Citovat
pavel3 Vloženo 4. Listopad 2022 Vloženo 4. Listopad 2022 Zdravím. Mám takový dotaz ohledně kontaktů v infotainmentu nainstalovali se mi všechny kontakty 2x. Je nějaká možnost vymazání než přechod do továrního nastavení. Jedná se o Bolero. Díky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.