martind_ Vloženo 12. Březen 2022 Sdílet Vloženo 12. Březen 2022 Ahoj, přemýšlím, že si koupím S3 po FL 206 kw v LK, hledám něco max do starého, nicméně nový Superb už stojí 1,5 - 1,6 mio, ten který se mi líbí tak 1,2 - 1,3 ..říkám si, že už to nemá daleko k BMW 3 možná i 4 ..a jsme úplně jinde. Namátkou jsem se dnes díval a S3 2018 Sportline 172 tisíc najeto 690 tisíc, zdá se mi to nebo se trh zbláznil? Čekací doby, ceny, vše se neuvěřitelně urvalo. Jak to vidíte Vy? budete dál jezdit ve Škodovkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 12. Březen 2022 Sdílet Vloženo 12. Březen 2022 To je zas taka akademicka debata. S3 za 1,5-1,6M je 206kW vo vybave L&K s tym, ze tam dokonfigurujes komplet cele prislusenstvo, ktore Skoda umoznuje. BMW 3 je za tu cenu s podobnym motorom v zakladnej vybave. Ked to dokonfigurujes do vybavy toho S3, si hned na 2,2-2,3M. Jo, Skodovku budem kupovat aj nadalej - nic ine neostava :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 27. Březen 2022 Sdílet Vloženo 27. Březen 2022 (editace) Včera som si skladal A5 ku s 2.0 TSI výsledná cena 94 tisíc eur. Tak som sa usmial a zavrel konfigurátor :D. Takže mám podobný názor ako kolega nadomnou. Dodám len, že čo sledujem trh s jazdenkami tak momentálne Sup dobehol cenami Arteon. Takže ak chceš trošku viac muziky za tie isté peniaze odporúčam sa kuknúť po Arteone. Editováno: 27. Březen 2022, autor: Romiiken 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Trochu offtopic nicméně Arteon krásný a funkční auto (i v kombíku) za fajn cenu ale když jsem osobně zkusil ten dotykovej volant.. U auta za cca 1,5M bych si na tohle fakt nerad zvykal (možná jde vyměnit snadno za starej tak pak ok). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Nějak jsem zabrouzdal do tohodle staršího téma. Na Arteony (a obecně veškerý koncern z bezrámovým oknem) pozor. Na dílně jsme onehdá měli tříleté auto, najeto necelý kilo a už bylo stářím sešlé těsnění kolem okna. Za jízdy fouká dovnitř a při mytí vapkou to prochcává. U auta za takové peníze to beru jako fatální selhání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.