Přejít na obsah

martind_

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení martind_

Přispěvatel

Přispěvatel (5/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. martind_

    Škoda Superb 4

    Tak jsem se na něho byl dívat ve variantě LK Auto se mi celkově líbí, vnitřek je jak z jiného světa. Co se mi však nelíbí tak přiznaný klíček pro případ selhání keylessu na dveřích řidiče. Vypadá to otřesně.... Jinak sleva na vůz do výroby je hned cca 10 - 12% + DPH dolů tak je to auto kolem 1 mega což není špatné.
  2. Ahoj, přemýšlím jaké další auto koupit. Poslední rok jezdím doma Arteonem R line ( 147 kw ) a Kodiaq LK ( 147 kw ) musím říct, že SUV je super na situace, kdy prostě člověk může jezdit kdekoliv a kamkoliv. Je fajn sedět vysoko, mít výhled, ale co mě neuvěřitelně štve je spotřeba ( 8 - 11L město 7 - 8L dálky ) S Arteonem se stejným motorem jsem min o 3L méně ... Za další prý Superb LK v liftback variantě bude vymazlenější, než kombi a Kodiaq z toho důvodu, že Škoda na něj dostala volnou ruku. Do čeho by jste šli vy?
  3. Proč furt Škoda čachruje s výkonem? čekal jsem, že u nové generace stoupne výkon !
  4. martind_

    Octavia IV FL

    Nevíte někdy kdy půjde vzít RS a jak dlouho může trvat výroba? rozhodl jsem se, že ji beru pro přítelkyni
  5. martind_

    Octavia IV FL

    Neví někdo proč už nebudou dělat variantu Scout? z mého pohledu nejlepší O4 !
  6. Chápu, tak tím pádem je to OK - jen by bylo dobré to říct u prodeje a dát lidem 1L kapaliny navíc:)))
  7. martind_

    Octavia IV FL

    Musím říct, že hezké, jediné co nechápu proč variantě RS nedají pohon 4x4 - protože přední náhon na tak velký výkon je hloupost. Čtyřkolka je lepší skoro v každé situaci...
  8. Jak funguje to odvzdušní v praxi? díky moc
  9. Dobrý den, je normální, že po cca prvních 2500 km klesne chladící kapalina v nádržce? Stalo se mi to stejné před rokem u nového VW Arteona cca 2 - 3 dcl chladící kapaliny byly přes noc nenávratně pryč. Nikde žádný únik, nikde nic mokrého a od té doby hladina drží. Chci se zeptat jestli se to ještě někomu stalo u těchto 2.0 TDI 147 kw motorů? Děkuji
  10. Mrzí mě, že Škodovka přestala dělat variantu STYLE - se sportovními sedačkami. Měl jsem rok a půl Style 1.0 TSI 81 KW - lepší světla a nějaké drobnosti. Dneska přemýšlím, že vemu Monte Carlo ve full výbavě, ale jediné co mě odrazuje jsou ty barevné sedačky... Jinak Fabia 4 je jak malá Octavia 4 :))) příjemná, hezká ..
  11. martind_

    Ceny

    Ahoj, přemýšlím, že si koupím S3 po FL 206 kw v LK, hledám něco max do starého, nicméně nový Superb už stojí 1,5 - 1,6 mio, ten který se mi líbí tak 1,2 - 1,3 ..říkám si, že už to nemá daleko k BMW 3 možná i 4 ..a jsme úplně jinde. Namátkou jsem se dnes díval a S3 2018 Sportline 172 tisíc najeto 690 tisíc, zdá se mi to nebo se trh zbláznil? Čekací doby, ceny, vše se neuvěřitelně urvalo. Jak to vidíte Vy? budete dál jezdit ve Škodovkách?
  12. Upřímně nová Fabia 4 je taková menší Octavia 4. Pokud si ji člověk poskládá s 110 KW motorem, tak to musí být skvělá motokára. Jen škoda, že to nedělají ve verzi RS.
  13. Čau, má nová Fabia to co Polo nebo Golf? nějaké ambientní podsvětlení? 8 - 32 barev? nikde jsem se to nemohl dočíst, díky
  14. Hoši tak to byly přední kotouče, po 40 tisích km off..kamínek se dostal mezi destičky a vydřel tam 5mm drážku :(
  15. Zdravím, Jak se poznají špatné vstřiky a jak špatné turbo?
×
×
  • Vytvořit nový...