Redkombík Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Nemá někdo tušení, proč mi někdy zámek pátých dveří zamkne (odemkne) v poho dálkou a někdy musím klíčem? Je to otrava pořád to kontrolovat. Taky se mi občas stane, že zámek spolujezdce při zamknutí při takovým tom druhým "kopnutí" zase vyskočí a je otevřeno.... Poradí někdo? Hlavně mi nepište, že je to rozbitý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 pokud je to podobný projev jako u mne: Po odemknutí dálkou nešly otevřít zadní dveře ( u Combi). jednou jsem musel i rozdělat zadní tapec a "odblokovat šroubovákem" ručně zámek. Tak jsem vypozoroval, že jsem měl moc zadní dveře "předpružené" na gumových dorazech. Povolil jsem ty dorazy a od té doby se mi to nestalo...... Tak ti to možná také pomůže zdááár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 pokud je to podobný projev jako u mne:Po odemknutí dálkou nešly otevřít zadní dveře ( u Combi). Hmmm, tím to nebude, spíš myslím, že by chtěly nějak seřídit, nebo vyměnit zámky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Zamky odchází dost často u octavie nepsal si co máš za rok atd...............????? 1.zámek dveří spolujezdce Vyměnit!!!! 2.zadní dveře rozebrat a překontrolovat zda to mechanicky chodí volně a nejsou přelámané vodiče ve svazku v krku průchodky právě ted by pomohl rok vyroby všichni chtějí poradit a malo kdo popíše věc to si neber osobně!!!!!!! nebo to samosebou může dělat servo samtné...... zdar.Mrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Zamky odchází dost často u octavie nepsal si co máš za rok atd...............?????1.zámek dveří spolujezdce Vyměnit!!!! 2.zadní dveře rozebrat a překontrolovat zda to mechanicky ............... zdar.Mrs Stará 2000 combi....... Díky, až bude čas, tak to zkusím omrknout...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.