marekzerzan Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Dobrý den, jsem novým majitelem Škody Superb 3 - 2016, snažím se zjistit, co vše umí infotaiment a aplikace, spároval jsem si to se škoda účtem. Zdá se mi, že přes datovou SIM (která ukazuje signál LTE) se data nesynchronizují, jen ta první synchronizace, když jsem vystavil na mobilu AP i když se zdá, že mám vše povolené ... Seznamuju se teprve s novinkama, ale zatím jsem z toho dostal jen informace na screenshotech v příloze. Je nějaká možnost dostat také možnost ovládání nezávislého topení a cokoliv jiného? Případně máta prosím nějaké tipy, jaké jsou možnosti rozšíření, jak to vylepšit? S novým vozem se teprve seznamuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Ahoj, přes aplikaci tam velké možnosti nebudou jen základní info.. ovládaní webasta a zamykaní auta přes apku ti nepůjde jde to od novějšího modelu myslím že od 2018.tak se musíš spokojit jako já webasto přes klíček nebo infotaiment a zamykání klíčkem 🙂👍 já osobně aplikaci nepoužívám mam rok 11/2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekzerzan Vloženo 6. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 Díky za odpověď, jasný, čekal jsem to že toho víc asi nepůjde, jen jsem si říkal, kdyby náhodou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 ja mam MR2018 a v app sledujem len nasledovne: 1) v zime pustam webasto / v lete chladenie; 2) sledujem parkujem a ci mam zatvorene okna / dvera; 3) pozeram si statistiky spotreby + dojazd; Trip planner a podobne features nepouzivam vobec. No za necelych 100 eur/rok mi to stalo aj tak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 7. Duben 2022 Sdílet Vloženo 7. Duben 2022 @Martin_Vrovnako u mna, rovnaky nazor na platbu :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekzerzan Vloženo 8. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Díky, takže kromě webasta o nic nepřicházím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.