Dave2906 Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Dobrý den všem, řeším koupi auta s motorem 2.0 TSI169kw. Jedná se o vw golf 7 GTI(Performance) hledám pomoc tady, protože ve vw-club fóru mi nikdo neodpověděl už více jak 2 týdny. Chtěl by jsem zakoupit vůz r.v. 12/2013 nevíte zda li už tyto motory byly modernizované ( písty, pístní kroužky, rozvody) a nebo byl stále problém se spotřebou oleje a následným karbonem v motoru? Nerad by jsem vyhodil skoro 500 000,- za auto které mi po půl roce exne na karbon v motoru. Popřípadě, od jakého roku TSI jsou v cajku a nežerou olej, děkuji za odpověď! David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 tento problém byl vyřešen u druhé generace tohoto motoru koncem roku 2011 v Golfu 6, Golf 7 mám již třetí generaci EA888 a tohoto se problémy se spotřebou oleje už netýká od prvních kusů, jediné co byl problém v prvních kusech bylo turbo a vodní pumpa, ale ty byly vesměs již vyměněny na záruku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave2906 Vloženo 20. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Super, děkuji mockrát!🙋♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.