Mabra Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Již 4 dny mi probíhá posledních pár procent aktualizace systému v Škoda Kodiaq 2021 (LK), zároveň přestala fungovat esim a to veškeré data i volání na infolinka, servis a SOS. Má někdo stejný problém, popřípadě jde to vyřešit bez servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEVETE Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Měl jsem podobný problém Kodiaq 2021. Aktualizace se stáhla, nainstalovala a čtyři dny to hlásilo, že nelze načíst data, že není servis atd. Dnes po nastartování již O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mabra Vloženo 9. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Super, takže ještě naděje je ;) Každopádně jsem z té elektroniky hodně zklamán. Tolik chyb co to pořad hlásí (nefunkční přední světlomet, nefunkční zadní světlomet nefunkční přední senzor vzdálenosti, nefunkční sledování pruhů) po vypnutí a zapnutí zas vše OK. Jako je to první škodovka tak nevím jestli je to běžné, ale u Mazdy jsem tohle nikdy nezažil. Tak nevím co si o tom autě mám myslet. Kazdopadne moc děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEVETE Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Já takové problémy nemám, kromě toho, co jsem psal tak prakticky žádné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mabra Vloženo 15. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Tak nakonec aktualizace se dokončila ale po 7 dnech. To je síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.