Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

je nějaký způsob, jak upravit citlivost senzoru světla na Superbu II FL MR2014? Přes v menu jsem to nikde nenašel, ale nešlo by tu hranici, která určuje, kdy už auto považuje světelné podmínky za tmu a samo rozsvěcí, posunout někde v jednotce?

Upraveno od Pride4u
Nejde o nějaký senzor světel (lamp), ale o senzor ve zpětném zrcátku na skle, kterým se řídí i všechno ostatní, co reaguje na světelné podmínky, např. světla na bočních zrcátkách atp.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak mám aktualizaci - po vypnutí funkce Highway Lights přes VCDS (aut. zapnutí potkávacích světel při rychlosti přes 140 km/h) a nastavení hodnoty Light Sensor Correction na 10 to funguje to přesně tak, jak jsem chtěl - automatika nezapíná xenony ani v podjezdech (takže stačí pohlídat jen na tunely) a přes den opravdu až tehdy, když se hodně sešeří.

Upraveno od Pride4u

ja mam nakodovaný denní svícení předek + zadek (i spz) a tim pádem vypínač stale na a otáčim s nim až za tmy defakto mi stačí jen na Auto 
to znamená že v tunelech svítim kolem dokola bez neustálího zap a vyp xenonů a nemusim na to myslet ....  

• Autor

Tak pro mě není problém si v tunelu přecvaknout do pozice parkovaček, čímž se rozsvítí zadní obrysovky a osvětlení SPZ, ale aby to svítilo pořád i všude jinde za denního světla mi připadá jako zbytečné vysvěcování zadních žárovek/LED světel.

Cílem bylo, aby se neničily xenony častým zapínáním a vypínáním v podjezdech, pod střechami benzinek a celkově aby se přes den zbytečně nerozsvěcely, což funguje s výjimkou tunelů, kde je to ale vlastně v pořádku, protože tam zkrátka je tma a striktně vzato by tam podle legislativy, pokud se nepletu, potkávací světla svítit měla, každopádně není problém si to před tunelem pohlídat a přepnout ručně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.