Martyp Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 jj frajer to tam pustil a moc pekny bylo pozorovat jak se to auto pomalu propadalo ale jemu se nastesti nic nestalo jinak s tou RS6 jim dava jen v zatackach na rovine uz se to srovna ale v zatackach se prej borci nechytaj a hlavne je tam super povrch tak ze motorky krasne sedej...v Dube na benzince maj vzdy prestavecku Hlavne asi muselo byt zajimavy na nej koukat,jak leze ven..Takhle prohrat "boj" neni moc prijemny.. Jak rikam..RS6 musi jet strasne...Takovou !bitvu" bych chtel videt..Jo povrch..To je taky pravda..je paradox,ze tam se na motorkare furt nadava a pritom se jim porad nahrava..Neustale se delaj novy povrhchy,lajnuje se,kaci stromy,aby bylo krasne videt... Jj vim,ze si davaj v Dube prestavecky..Bydlim kousicek odtamtud a jak sem psal,mam mezi nima kamose..A v Libechove u benzinky se zase otaci zpet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Tomáš: Určitě to byla civilní zelená O1 s pražskou SPZ, co? Ta na mělnicku řádí docela často, už mě jednou zachránilo, že jí znám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Tomáš: Určitě to byla civilní zelená O1 s pražskou SPZ, co? Ta na mělnicku řádí docela často, už mě jednou zachránilo, že jí znám. i zelenej pasat jezdi a fabie civilni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Tomáš: Určitě to byla civilní zelená O1 s pražskou SPZ, co? Ta na mělnicku řádí docela často, už mě jednou zachránilo, že jí znám. He,dobre rada ned zlato.. To se hodi vedet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 tam jsou hlavne kvuli motorkarum v lete...dejou se tam strasny veci No nepredpoklkadam,ze by jim v lete vetsina motorkaru stavela,ale to je jedno...Co myslis tema strasnejma vecma? no kdyz mas pres silnici dve policejni auta a mezitim pas s hrebikama tak si rozmyslis jestli zastavit nebo ne... jezdej to tam na cas nekde to bylo vyveseny i na netu... No tak "akcne" bych to staveni motorkaru zase nevidel,ale to je jedno...Jo,je to mozny,ze to jezdej na cas..Taky nekdy koukam na hodiny,kdyz tam jedu.. A ty casy motorkaru by me docela zajimaly.. Nevěřím, že tam mají pás s hřeby. To si nikdo nedovolí kvůli rychlosti (přestupek) zavinit jakékoliv zranění těch motorkářů, to by bylo ublížení na zdraví z nedbalosti minimálně. Ne kvůli přestupku to ne, to se nedělá ani kvůli alkoholu a tam jde už o trestný čin To se mi nezdá, že by takto mělnická Policie hazardovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Nevěřím, že tam mají pás s hřeby. To si nikdo nedovolí kvůli rychlosti (přestupek) zavinit jakékoliv zranění těch motorkářů, to by bylo ublížení na zdraví z nedbalosti minimálně. Ne kvůli přestupku to ne, to se nedělá ani kvůli alkoholu a tam jde už o trestný čin To se mi nezdá, že by takto mělnická Policie hazardovala presne do toho nevidim ale podlem me je to srovnatelne s tim ze muze pouzit zbran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Cus Tome!No tak to Ti nezavidim... To je dobry zlo..Ja to tam kroutim co chvilka a nastesti zatim nic covece..tak si dam majzla,az tam dneska pojedu domu.. 2 bourak: No jo "melniciky udoli" je vyhlasena oblast.. Jsou tam na hodně místech, ale v tomhle jsem je ještě neviděl. Znám hodně lidí co teď platili pokutu, ale každý bez bodů a zrovna já to odseru Jednou tam sebrali Tomase Z. kdyz jel na prahu...Predjizdel na zebre (na ty krizovatce) 80km/h s vlekem a telefonoval..Ale ukecal to asi na 1500,- a bylo to pred 1.7...To mel kliku... No tak to je fakt pesek!!Sou to zmr*i... Za to bych nedaval body, ale rovnou bral ridicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Nevěřím, že tam mají pás s hřeby. To si nikdo nedovolí kvůli rychlosti (přestupek) zavinit jakékoliv zranění těch motorkářů, to by bylo ublížení na zdraví z nedbalosti minimálně. Ne kvůli přestupku to ne, to se nedělá ani kvůli alkoholu a tam jde už o trestný čin To se mi nezdá, že by takto mělnická Policie hazardovala presne do toho nevidim ale podlem me je to srovnatelne s tim ze muze pouzit zbran Jenom s tím rozdílem, že rychlost a RZ je prokázáno na video nebo foto záznamu, tak že ho obešlou a nebo si pro něj dojedou. Nezlob se Bauráku, ale tomu prostě neuvěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Jenom s tím rozdílem, že rychlost a RZ je prokázáno na video nebo foto záznamu, tak že ho obešlou a nebo si pro něj dojedou. Nezlob se Bauráku, ale tomu prostě neuvěřím kdyz vsichni litaj bez znacek a nebo maj znacky zakryty a prilby tak nikomu nic neprokazou...vzdyt tam litaj jako hovada...mozna ze to misto znas...je tam strasne moc smrtaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 tak jak jste na tom...ja porad pohodicka ale svatousek teda nejsem...spis se divim ze to mam jeste komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 stále 0. Alespoň doufám Ale říkám si, ku*va, ono to jednou příjde Protože prostě nedodržuju prakticky nonstop, tak to jednou nutně příjde. A navíc při těch km co najedu to je jen statistika, štěstí a ostříží sledování podezřelých aut a zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) tak jak jste na tom...ja porad pohodicka ale svatousek teda nejsem...spis se divim ze to mam jeste komplet A kolixi uz zaplatil tisic? Onehda si rikal, ze Te pet bodu stalo pet tisic, ne? Editováno: 31. Březen 2007, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 No nechci to zakřiknout, ale mám zatím čistý štít a úplatek jsem taky zatím nedával... Teď se mi vybavila stará příhoda, ještě s Š125 jsem zastavil na okruhu poblíž samošky v Krnově, táta měl svátek, tak jsem mu chtěl něco koupit. No a když se vracím k autu, kde seděl malý syn a mamina, v ruce láhev ferneta, tak už tam stál policajt a už mně bral, no a mně nenapadlo nic jiného než mu říct jako výmluvu, že syn měl žízeň a já mu šel koupit něco na pití (v ruce fernet..), policajt to vzal s humorem a já platil jen 50,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 tak jak jste na tom...ja porad pohodicka ale svatousek teda nejsem...spis se divim ze to mam jeste komplet A kolixi uz zaplatil tisic? Onehda si rikal, ze Te pet bodu stalo pet tisic, ne? od te doby co je bodovy system jsem platil pokutu pouze jednou a to 300 za predjizdeni pres plnou caru...jak nic vic... a zadnych 5 bodu za 5000 to tady platil nekdo jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 No tak se hlásím do klubu....so. ráno Brandýs nad Labem , rychlost naměřená 58 km/h. Měl jsem to za 1000,- a dva body. Naměřili mě z kopečka okolo skautského srubu, směrem k Plusu (jen pro ty co to tam znají..). Byli to strážníci městské policie a evidentně se tím bavili, co tam vychytají lidí. Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Me od 1.7. jeste nestaveli (za prestupek) a nedodrzuju to zase tak striktne, jak se ocekavalo - nikdo to skoro nedodrzuje, je tu bordel opet jako drive... Jen na usecich, kde to neznam, ano! Ale jiste me to nemine a myslim, ze to bude pote rovnou za co nejvice - treba za 6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.