semirr96 Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 Ahoj kamaratovi na OII nechladi klima. Bol som si isty ze VCDS vyhodi chybu nizkeho tlaku v systeme (ako sa stalo prednedavnom v mojom pripade). Zarazilo ma ked pamäť závad bola uplne cista.....nechapem. Prikladam zopar obrazkou z meranych hodnot možno mal niekto podobný problém. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 Prvne zkusit zda je dostatecne naplnena.Pokud ano .pak bych hadal ze bude kopresor na odchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semirr96 Vloženo 7. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 ahoj Maros aj ostatný, takže riskol to a dal to naplniť ked mu robili vakuum tak to niekde nasavalo vzduch predpokladame ze zatka na chladiči. Nechapem akurat jednemu, že prečo nebola v pamäti závad uložená závada nízkeho tlaku v systéme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Kolik teda chybelo toho chladiva ? No zavada tam asi nemohla byt,kdyz ti to ukazuje 7 bar, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.