Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zkusennost nemam, ale vyhnul bych se cemukoliv, co ma tak pochybnou "znacku", jako je Sencor... Nemusis bejt narocnej clovek, aby ti na techto "vyrobcich" vadilo plno veci, ver mi...

Vloženo
Zkusennost nemam, ale vyhnul bych se cemukoliv, co ma tak pochybnou "znacku", jako je Sencor... Nemusis bejt narocnej clovek, aby ti na techto "vyrobcich" vadilo plno veci, ver mi...

Ja rikam hooodne podobne, Sencor NIC! ;)

Vloženo

díky za odpovědi, mě se líní ta možnost za jednu cenu pořidit hands free a radio, jaký jiný rádio teda bez zubu byste mi doporučili, líbilo by se mi rádio s usb, mp3

díky za radu

Vloženo

Já mám sencora SCD-5355MR a jsem s ním zatím spokojený,stál nějakých 2500kč a vše funguje jak má,žádné překakování u CD nebo MP3 a navíc až mi ho čorknou tak mě to tak moc srát nebude. -_-

Vloženo

Pripojim se k vestine a rikam SENCOR ... nebrat. Slysel sem to u kamose v aute :-) ... stare Faaacko :-) a je to fakt tragedie. Mozna ze cena je pekna ale to bych radsi vzal nejakeho pio, kenwooda, panasonica .. proste jakoukoliv jinou znacku :-)

Vloženo
Pripojim se k vestine a rikam SENCOR ... nebrat. Slysel sem to u kamose v aute :-) ... stare Faaacko :-) a je to fakt tragedie. Mozna ze cena je pekna ale to bych radsi vzal nejakeho pio, kenwooda, panasonica .. proste jakoukoliv jinou znacku :-)

Jestli to není tím že jsi to slyšel právě v tom starém fáčku, já měl před tím v oktávce philips a ten sencor hraje na stejných bednách o min jednu třídu líp. :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...