pachop Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 ahoj všem, máte někdo zkušenosti s tímto rádiem sencor SCD 7205BMR http://www.sencor.cz/elektronika-do-automo...SCD7205BMR.aspx. Sháním nějaké rádia s usb, mp3 a hand free díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Zkusennost nemam, ale vyhnul bych se cemukoliv, co ma tak pochybnou "znacku", jako je Sencor... Nemusis bejt narocnej clovek, aby ti na techto "vyrobcich" vadilo plno veci, ver mi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Zkusennost nemam, ale vyhnul bych se cemukoliv, co ma tak pochybnou "znacku", jako je Sencor... Nemusis bejt narocnej clovek, aby ti na techto "vyrobcich" vadilo plno veci, ver mi... Ja rikam hooodne podobne, Sencor NIC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 (editace) Taky bych se priklonil spise k necemu jinemu nez nejakym Sencoru - ja mam treba JVC Editováno: 27. Listopad 2006, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ja bych to nevidel zase tak kriticky jako kolegove ALE za tyhle penize je to drahy. Kamarad ma Sencora asi za 2k a pomer cena/vykon je slusny. Ja se zamiloval do Beckera (http://www.pixmania.cz/cz/cz/321002/art/be....html?itag=6507), neni to zase o tolik drazsi a kvalita je nekde uplne jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pachop Vloženo 27. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 díky za odpovědi, mě se líní ta možnost za jednu cenu pořidit hands free a radio, jaký jiný rádio teda bez zubu byste mi doporučili, líbilo by se mi rádio s usb, mp3 díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Já mám sencora SCD-5355MR a jsem s ním zatím spokojený,stál nějakých 2500kč a vše funguje jak má,žádné překakování u CD nebo MP3 a navíc až mi ho čorknou tak mě to tak moc srát nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Pripojim se k vestine a rikam SENCOR ... nebrat. Slysel sem to u kamose v aute :-) ... stare Faaacko :-) a je to fakt tragedie. Mozna ze cena je pekna ale to bych radsi vzal nejakeho pio, kenwooda, panasonica .. proste jakoukoliv jinou znacku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Pripojim se k vestine a rikam SENCOR ... nebrat. Slysel sem to u kamose v aute :-) ... stare Faaacko :-) a je to fakt tragedie. Mozna ze cena je pekna ale to bych radsi vzal nejakeho pio, kenwooda, panasonica .. proste jakoukoliv jinou znacku :-) Jestli to není tím že jsi to slyšel právě v tom starém fáčku, já měl před tím v oktávce philips a ten sencor hraje na stejných bednách o min jednu třídu líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.