Prosinec 23, 200717 r Ja sa hlásim k Slovenskej republike, Žilinsky kraj, inač velmi často jazdim do ČR kupovať vecičky na autička značky Škoda, ja som čistokrvný škodovák.
Prosinec 27, 200717 r Ja sem puvodne z Mohelnice ale kvuli praci se budu stehovat do Brna. Jinak od cervna bych chtela do Irska Upraveno Leden 20, 200817 r od Cary_mary_fuck
Leden 7, 200817 r Autor jááá co jsem tak letmo projizdel, tak cca 5 Uherskohradistaku, cca 5 zlinaku + 1 bata jeden z Uherskyho brodu, cca 2 z Veseli nad Moravou vcelku slusne zastoupeni :-P
Leden 8, 200817 r To sme skoro sousedi taky skoro sousedi, Záhorovice. Upraveno Leden 8, 200817 r od tronda
Leden 8, 200817 r Morava vede, morava tahne v pred. cechacky zadupem ale notak,na to tady snad nehrajeme ne?
Leden 8, 200817 r ale notak,na to tady snad nehrajeme ne? Taky si myslím (kdyby se ozvaly ústečáci tak nevim nevim )
Leden 8, 200817 r snad jsem nepejch do vosiho hnizda ne, z mého pohledu určitě nepíchnul,ale nemám tohle rád,neodsuzuji někoho podle toho jestli čech nebo slovák,nicméně si uvědom že je morava v ČESKÉ REPUBLICE! ale pohoda,prát se nebudem ne?žijeme jen jednou tak si to užívejme bez narážek,nadávek a bitek hm?
Leden 8, 200817 r ne, z mého pohledu určitě nepíchnul,ale nemám tohle rád,neodsuzuji někoho podle toho jestli čech nebo slovák,nicméně si uvědom že je morava v ČESKÉ REPUBLICE! ale pohoda,prát se nebudem ne?žijeme jen jednou tak si to užívejme bez narážek,nadávek a bitek hm? JJ moje řeč
Leden 8, 200817 r ne, z mého pohledu určitě nepíchnul,ale nemám tohle rád,neodsuzuji někoho podle toho jestli čech nebo slovák,nicméně si uvědom že je morava v ČESKÉ REPUBLICE! ale pohoda,prát se nebudem ne?žijeme jen jednou tak si to užívejme bez narážek,nadávek a bitek hm? Moraváci jsou Slováci co nedoběhly do Prahy myslím že stejně vede Prostějov
Leden 8, 200817 r ne, z mého pohledu určitě nepíchnul,ale nemám tohle rád,neodsuzuji někoho podle toho jestli čech nebo slovák,nicméně si uvědom že je morava v ČESKÉ REPUBLICE! ale pohoda,prát se nebudem ne?žijeme jen jednou tak si to užívejme bez narážek,nadávek a bitek hm? safra,beres to dost vazne a pritom jsem to tak do slova nemyslel.
Leden 10, 200817 r Autor Moraváci jsou Slováci co nedoběhly do Prahy myslím že stejně vede Prostějov Já ti dám slovaky... to vbc.. nic proti nim...ale tak
Leden 14, 200817 r Z mesta s titulom od UNESC-a BARDEJOV bardejov? u nas v praci jsou kluci od bardejova
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.