vojta_haala Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Ahoj, v týdnu jsem si všiml, že při jednom stírání a při cyklovačí vždy pod volantem cvakne relé steracu, v ruznych recenzich hlavně na škoda kamiq jsem se dočetl, že je to normální. Máte s tím u novejsich škodovek taky zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Pocas pouzitia je to sj u scaly pocut. A cvaka ti to i ked su stierace vypnute? Lebo mne cez tyzden nieco zacalo cvakat v tych miestach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta_haala Vloženo 28. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Když jsou vypnuté, tak žádné cvakání neslyším. Je to pouze při stiráni steracu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 To je bezne aj u scali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 2. Ledna Sdílet Vloženo 2. Ledna Také to mám u Scaly. Stejný díl jako Kamiq. Holt levný díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.