Přejít na obsah

Octavia II 1.9 TDi Elegance


Nexus

Doporučené příspěvky

Předem se omlouvám i když to patří to kategorie bazar, ale tam si toho nikdo nevšimne :( a tak nevim ani názory na cenu, stav.. atd.. Prodávám :

OCTAVIA II 1.9 TDi ELEGANCE,5-kvalt,63000 km,8/2004,77kW, černá,ALU kola 16" VEGA,letní+zimní pneu,klimatronic,parktronic,CD rádio+zásobník,10xairbag,4x el.okna a zrc.,chromatické zrcátko,tempomat,vyhřívané sedáky,dešťový senzor,MAXIDOT,ASR,ABS,ESP, mlhovky,nehavarovaná,černý látkový interiér,serviska+dokumentace,servis ŠKODA-poslední kontrola(8.11.2006),nové oleje a filtry,1.majitel,cena 439 000,-

post-62-1164818404.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jo, ale taky par lidi výš napsalo, že některé se počítají jako jeden

ale jasně, chápu, že když napíšeš, že OII, kterou prodáváš má 10 airbagů vyzní líp než když napišeš, že OII s 6ti airbagy.

blby pak je, kdyz se kupující toho čísla 10 nedopočítá

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sie no tak to si teda vyjímka =)))); no tady u tý sou zadní boční airbagy

zadní boční (jak píše i Diamant), které by byli v opěrkách sedaček (jak jsou přední) se do OII nemontují. A to, které tady vydávají lidi za zadní boční, je jenom zadní část hlavového airbagu ;) . Ten je pouze jeden na každé straně, začíná v předním A sloupku, prochází skrz auto a končí v C sloupku (u krátké, u Combi končí u něj). Jelikož se vystřelí najednou a je to jedna roleta, není možné koupit N1 úpravu spolu s hlavovými bagy, pže v případě, že by byla posunutá N1 mříž za přední sedačky, vadila by roztržení stropu, které zůsobí onen průběžný airbag...

..ale je to skutečně jenom věc výkladu... :t a mizerný důvod pro flame :D

el Sí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale nech rátam, ako sa dá, čelné sú vpredu 2, bočné sú len na predných sedadlách, takže tiež 2. Na hlavové nám teda do čísla 10 pripadá počet 6, teda 3 na každú stranu. Keby som prijal tvoju teóriu, tak predný hlavový chráni hlavu cestujúcich vpredu, zadný hlavovoý hlavu krajného cestujúceho vzadu a ten tretí bočný hlavový chráni čo?????

Prečítaj si ešte raz predošlý príspevok od SieNo. Ale ak neveríš, tak ten hlavový airbag je skutočne taká skladačka prebiehajúca od A-stĺpika až dozadu. A je fakt len jeden pre každú stranu. Stále trváš na počte 10?

Ale pre istotu pridám nákres, tak si to tam spočítaj sám.

post-62-1165265823.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt, hľadal som, kde sa dalo, ale v techničáku o airbagoch ani slovo (jediné, čo ma prekvapilo bolo, že mám ako štandard písané 18" disky a 17" sú len ako alternatívne v poznámkach). A na nete som našiel najviacej toto:

1)

Citroen C6:

Potrebnú bezpečnosť zabezpečujú aktívne a pasívne prvky:

Nechýba:

- 9 airbagov (adaptívne čelné, bočné predné a zadné, hlavové predné a zadné, kolenný airbag vodiča)

2)

Také se pyšní devíti airbagy, včetně zcela nového 18 litrového kolenního airbagu s Doplňkovým zádržným systémem (SRS) a dvojúrovňovými airbagy na obou předních sedadlech. Boční a hlavové airbagy poskytují ochranu pasažérům vpředu i vzadu. Avensis je vybaven také inovativním dvojúrovňovým zvukovým a vizuálním varovným systémem zapnutí pásů. Brzdový pedál i spojka se v případě nehody zatáhnou, aby se předešlo zranění řidiče. Co se týče pasivní bezpečnosti, je Toyota Avensis špičkou ve své třídě.

Tak neviem. Pozeral som na Renault, BMW ... 10 nemá nikto. Tá tvoja OII je unikát!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...