Přejít na obsah

Octavia II 1.9 TDi Elegance


Nexus

Doporučené příspěvky

Luke s Xenonama a tátovou A6 : Pán s červenou Fabkou a stříbrnou Octávkou má pravdu, protože když je to v TP, tak to platí. To už jsem zažil i na vlastní kůži. A Diamant se žlutou RS a modrou Scanií bude mít zase pravdu, až vám všem, vy volové, dá aspoň 3 napomenutí. A bez vaování. :p

ne 3 napomenuti, napomenuti jen jedno, po druhe prejeti eresem a po treti tou scanii :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas.. :palec2::palec2:

To JirkaK: V TP u dovozových aut se fakt píše všelicos, to je to poslední, co bych vydával za svatý B) Kolikrát už jsme takhle posílali lidi na autoriz. zástupce značek, protože se na STK tak nějak zapomněli podívat, jestli má auto např. ABS nebo nemá a dotyčný pak měl veliké problémy, protože to měl v TP blbě a na autě to nesedělo? Prostě v těch protokolech z STK, na základě kterých se vypisují TP, se objevuje kdeco, ale směrodatné je, co říkají zástupci jednotlivých značek (= výrobci popř. jejich autor. zástupci pro ČR).

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

masakr, ja chodim na pivo večer, Ovidius tady píše, že ho chlast taky jednou zabije a má tam čas 9:09 rano, jo, tak to už je jiná liga :smich::smich:

se současnýma filmama je to fakt slabší, málokdy se mi něco opravdu líbí

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ma teda nepoznáte, nebudem si predsa špiniť lak na RS-e. Po tom, čo nezaberú varovania, tak valcujem najskôr malou Scaniou (s dennou kabínou), ak nezaberie (ale malo by, vozí za sebou náves), tak druhou Scaniou, ktorá je väčšia a ak ani to nezaberie, tak tou najväčšou offroadovou s prívesom a veľkou kabínou. A keďže mám veľa spoločné so železnicou, tak ako zálohu tu mám ešte 3 lokomotívy. Previnilca dám uviazať o koľaje a dám ho prevalcovať! Ale predtým bude musieť odriekať, že najlepšie auto na svete je žltá OII RS :D:D:D-_-

Ale vážne. Už nechajte to dobiedzanie. V názve diskusie je "Octavia II 1.9 TDi Elegance". -_- TomV dostal varovanie, pokiaľ tu už bude kľud, tak mu to povedzme o týždeň-dva odmažem. Už to tu začalo na príliš bojovú tému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...