Nexus Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 néé ja tu netvrdim furt že jich tam je deset a just jo.. ale prostě jen že to tak všichni píšou, ja ti pak pošlu ten techničák naskenovanej, až budu mít přihlášenou něakou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Diamant: pamatuješ si na reklamu na I. gen. S80? Tam udávali snad 30 pytlíků - počítali každou sekci hlavový záclony za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Veru nepamätám (hoci jeden exemplár ešte stále máme). Ale 30? To museli písať asi po piatich panákoch, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 tady to je jak jsem slíbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 No teda pekné, asi aj autor zápisu v tvojom TP mal v sebe už niekoľko panákov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pat@brno.cz Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 No 10 je teda blbost přece ,zajmalo by mě jak by se ménil ten okení díl po kouskách když je to 1kus vcelku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) Tak přidám rozuzlení!! Ten techničák, co je tu scanovaný, není rozhodně vystavený výrobcem, ale na úřadě, protože tipuju, že jde o auto dovezené ze zahraničí a následně individuelně schválené. V tom případě to vozidlo prochází prohlídkou na STK, kde se vystaví protokol a na základě toho se následně vypíše technický průkaz. Na té STK se většinou do toho protokolu píší i systémy jako ASR, ESP apod. No a taky airbagy. Pokud to někdo nezná, tak prostě projde v autě, kde najde všude nápis airbag. No a protože u O II je ten hlavový průběžný pytel přes celou délku interiéru, je to pro názornost symbolizováno nápisy na sloupku A, B i C. No a když to někdo spočítá, dojde k číslu 10. Nic to ale nemění na faktu, že fyzicky je tam pytlů 6 !! Jinak pokud jde o vozidlo prodané v ČR (a určitě i SR), tak údaje o airbagu nebo např. ASR v TP nenajdete..tyto TP vystavuje pouze výrobce a ani nečísluje jednotlivé řádky v poznámkách. Jediný povinný údaj se týká ABS. Pokud jde o vozidlo dovezené, pak vám tam úřad napíše třeba i střešní okno nebo hagusy, pokud se tato výbava objeví v protokolu z STK. Takže 10=pouze počet nápisů AIRBAG v interiéru. Editováno: 2. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 to je dost, ze to nekdo aspon trochu rozumne vysvetlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 to je dost, ze to nekdo aspon trochu rozumne vysvetlil Jak trošku? Já bych řekl, že to je jasný, vzhledem k tomu, že v tom oboru celkem dlouho dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 vysvětlil jsi to naprosto úžasně, dokonale a skvěle. Je vidět, že v tom oboru už asi celkem dlouho děláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 vysvětlil jsi to naprosto úžasně, dokonale a skvěle. Je vidět, že v tom oboru už asi celkem dlouho děláš Ó díky díky díky To se v sobotu ráno tak krásně čte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 slovo trošku je ve spojení rozumně, tak nebud hajsavka Je videt, ze v tom oboru uz asi celkem dlouho delas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Podstatne je ze 10 airbagov tam nieje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Opravdu nechápu co tady řešíte,každej z Vás by jste při prodeji napsali,že to auto má 10 airbagů,aby se líp prodalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 slovo trošku je ve spojení rozumně, tak nebud hajsavka Je videt, ze v tom oboru uz asi celkem dlouho delas Jasná zpráva..tak tedy nebudu Přesně, hlavně že je to jasný, že jich není 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Opravdu nechápu co tady řešíte,každej z Vás by jste při prodeji napsali,že to auto má 10 airbagů,aby se líp prodalo Ale to už je přece dávno vyřešený..prostě se tak bavíme Jasně že při prodeji napíšu 10 a hned uvedu, že ty 4 navíc budou asi od vietnamců, protože od výrobce jich je tam jen 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Opravdu nechápu co tady řešíte,každej z Vás by jste při prodeji napsali,že to auto má 10 airbagů,aby se líp prodalo Ale to už je přece dávno vyřešený..prostě se tak bavíme Jasně že při prodeji napíšu 10 a hned uvedu, že ty 4 navíc budou asi od vietnamců, protože od výrobce jich je tam jen 6 No myslím že při bočním nárazu od Liazky by asi nikdo neřešil,jestli vylítlo 6 nebo 10 airbagů.Asi by jsme byli rádi,že je tam máme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Opravdu nechápu co tady řešíte,každej z Vás by jste při prodeji napsali,že to auto má 10 airbagů,aby se líp prodalo cože? to jako myslíš vážně? tak já jsem asi kretén, ale ve chvíli, kdy mam v autě 6 abg tak při prodeji napíšu, že mam 6 abg, jinak je to lež a klamání zájemce a hlavně si nedovedu představit ten trapas, kdyby přijel někdo jako Jirik a nedopocital se... Editováno: 3. Únor 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Opravdu nechápu co tady řešíte,každej z Vás by jste při prodeji napsali,že to auto má 10 airbagů,aby se líp prodalo cože? to jako myslíš vážně? tak já jsem asi kretén, ale ve chvíli, kdy mam v autě 6 abg tak při prodeji napíšu, že mam 6 abg, jinak je to lež a klamání zájemce a hlavně si nedovedu představit ten trapas, kdyby přijel někdo jako Jirik a nedopocital se... Kolikrát už jsem viděl u autorizovanýho prodejce,že uváděl u OII 10 bagů,a když si kupuje takový auto někdo,kdo tomu rozumí,tak určitě předpokládá,že Škoda salon tomu rozumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Opravdu nechápu co tady řešíte,každej z Vás by jste při prodeji napsali,že to auto má 10 airbagů,aby se líp prodalo cože? to jako myslíš vážně? tak já jsem asi kretén, ale ve chvíli, kdy mam v autě 6 abg tak při prodeji napíšu, že mam 6 abg, jinak je to lež a klamání zájemce a hlavně si nedovedu představit ten trapas, kdyby přijel někdo jako Jirik a nedopocital se... http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=92427 třeba tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 ale mě je upřímně u řiti, jak to dělaj ostatní. tys tu natvrdku napsal, že každej z nás by to udělal stejně a já tvrdim, že pokud budu auto prodávat na vlastní pěst, tak čistě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Opravdu nechápu co tady řešíte,každej z Vás by jste při prodeji napsali,že to auto má 10 airbagů,aby se líp prodalo cože? to jako myslíš vážně? tak já jsem asi kretén, ale ve chvíli, kdy mam v autě 6 abg tak při prodeji napíšu, že mam 6 abg, jinak je to lež a klamání zájemce a hlavně si nedovedu představit ten trapas, kdyby přijel někdo jako Jirik a nedopocital se... http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=89651 a tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Opravdu nechápu co tady řešíte,každej z Vás by jste při prodeji napsali,že to auto má 10 airbagů,aby se líp prodalo cože? to jako myslíš vážně? tak já jsem asi kretén, ale ve chvíli, kdy mam v autě 6 abg tak při prodeji napíšu, že mam 6 abg, jinak je to lež a klamání zájemce a hlavně si nedovedu představit ten trapas, kdyby přijel někdo jako Jirik a nedopocital se... http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=89651 a tady A taky tam máš psaný autorádio a pak ještě CD přehrávač..to jsou podle tebe taky asi dvě odlišná zařízení.. A když už to tu dáváš za příklad, tak kolik je v toma autě alarmů..podle mně jeden, ale tam se píše, že je tam autoalarm a pak o kus dál je tam ještě nějaký..patrně další ..alarm s hlídáním vnitřního prostoru.. Prostě je to jen inzerát, popsat co nejvíc řádků, ono to vypadá líp..ale pak si to auto prolezeš a hle, ona je tam výbava jako v každém druhém. Editováno: 3. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Opravdu nechápu co tady řešíte,každej z Vás by jste při prodeji napsali,že to auto má 10 airbagů,aby se líp prodalo cože? to jako myslíš vážně? tak já jsem asi kretén, ale ve chvíli, kdy mam v autě 6 abg tak při prodeji napíšu, že mam 6 abg, jinak je to lež a klamání zájemce a hlavně si nedovedu představit ten trapas, kdyby přijel někdo jako Jirik a nedopocital se... http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=89651 a tady A taky tam máš psaný autorádio a pak ještě CD přehrávač..to jsou podle tebe taky asi dvě odlišná zařízení.. Tak se jukni na ty fotky,má to Navi a celkem chápu,že někdo neznalej neví,jestli to umí CDéčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Opravdu nechápu co tady řešíte,každej z Vás by jste při prodeji napsali,že to auto má 10 airbagů,aby se líp prodalo cože? to jako myslíš vážně? tak já jsem asi kretén, ale ve chvíli, kdy mam v autě 6 abg tak při prodeji napíšu, že mam 6 abg, jinak je to lež a klamání zájemce a hlavně si nedovedu představit ten trapas, kdyby přijel někdo jako Jirik a nedopocital se... No právě..ale zas aby tam nepřebývali ty nápisy Třeba tam budou fakt nějaké univerzální bagy navíc od vietnamců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.