Jirik.DC Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 tobě imponuje Toyota???jako nic není nemožné? ale možný je všechno, jen tiše závidím tu bezporuchovost A u vás u nás jsem jako doma, protože je to moje obchodní teritorium. Ale v pátek jsme zrovna jen jel s kamarádem z Liberce a cesta na otočku se protáhla na celodenní výlet, protože v Jablonném se nějakej mamlas s kamionem rozhod, že ho zaparkuje naležato prostředkem silnice. Děčín je tvůj rajón? A co robíš? Jinak k tomu kamionu..taky rád spím na boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Konečne rozumné vysvetlenie! Ale do inzerátu by som 10 nepísal, lebo by som bol za blbca! Ale ani s hlavovými airbagmi by som teda nechcel vletieť pod to, čo mám prechodne v avatare. To je likvidátor, navyše ak si to valím po meste 80 (kde je to dovolené samozrejme), tak to je vražda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Konečne rozumné vysvetlenie! Ale do inzerátu by som 10 nepísal, lebo by som bol za blbca!Ale ani s hlavovými airbagmi by som teda nechcel vletieť pod to, čo mám prechodne v avatare. To je likvidátor, navyše ak si to valím po meste 80 (kde je to dovolené samozrejme), tak to je vražda! Tomu říkám konečně auto Ještě naložit na 26 tun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Nosnosť to má 13,5. V podstate taká modernejšia obdoba Tatrovky. Včera tam ale bolo xx ton, a ani sa to nezdalo, že by to bolo preťažené. A aj v blate a na kopcoch to išlo. Taká Tatrovka keď dostane 14t, tak už má kolesá rozčapené ako koza. Inak takto by to vyzeralo tesne pred nárazom zboku. Ja by som tam teda sedieť nechcel, hoci by tam bolo aj 10 airbagov. Ten nárazník je len obal, plast, ale zbytok materiálu je vyššie, alebo až diferenciál prednej nápravy viac vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) Tyhle veci mam moc rad, sveho casu jsem za studii jezdil z Prahy s bratrankem co ridi podobne masiny na dalkovych trasach, cesta Manessmanem nebo Medvedem byla moc pohodlna Editováno: 8. Únor 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Jako ja nevim proc se do nej tak hrozne navazite, luku Ty uz zacni brat nejaky prasky Je to proste tak, ze OII z DE maji uvedeno 10 pytlu a stoprocentne je to kvuli tomu, aby clovek kterej to doveze sem mohl machrovat ze je ta oktavka lepsi nez CZ Sestrenka ma taky predvadecku z DE v TP 10x ABG a kdyz je tady v TP zapis o deseti pytlich, tak nevim proc by uvadel 6, protoze se najde daleko vic lidi, co budou resit proc tam 4 bagy proti TP chybej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 ty ses taky dobrej mimoň koukám. můžeš mi vysvětlil, proč z těch x lidí, co tady víceméně souhlasí s tím, že fakticky tam 10 bagů není si ty vybereš zrovna mě hm? takže šup pro prášky nebo silnější brejle. tohle dětinství se tu poslední dobou nějak rozšiřuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) ty ses taky dobrej mimoň koukám. můžeš mi vysvětlil, proč z těch x lidí, co tady víceméně souhlasí s tím, že fakticky tam 10 bagů není si ty vybereš zrovna mě hm? takže šup pro prášky nebo silnější brejle. tohle dětinství se tu poslední dobou nějak rozšiřuje... To taky nevím..možná jsem nenápadnější než ty Každopádně je to hovadina, co tu napsal pan fabiatik v červeném , píše se tam prostě 10x airbag jen proto, že nějaká trubka na STK, co o tom nemá páru přepočítá krytky a napíše 10. Podle toho názoru nahoře to vypadá, že auta z dovozu mají ESP, střešní okna, hagusy,ASR, zatímco v Čechách takové auto neseženeš, protože ve Škodě se do TP takové údaje prostě neuvádí. Běžně najdeš v TP u dovozového auta napsané střešní okno, hagusy.. A určitě to není, že by se v tomhle auta v Čechách a venku lišila. Ovšem podle pana s fabkou je to svatý. Takže když to podle něj nemáš v TP (u aut prodaných nově v Čechách se nově nepíší ani airbagy), tak to asi ani nebude fyzicky na autě. Luku, my jsme ale, co, že to pořád nechápem, přitom nám to tak krásně vysvětlují, víš jak to myslím. A já si blázen myslel, že jsem to napsal tuhle dost jasně. No asi jak pro koho.. Editováno: 8. Únor 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) ty ses taky dobrej mimoň koukám. můžeš mi vysvětlil, proč z těch x lidí, co tady víceméně souhlasí s tím, že fakticky tam 10 bagů není si ty vybereš zrovna mě hm? takže šup pro prášky nebo silnější brejle. tohle dětinství se tu poslední dobou nějak rozšiřuje... To taky nevím..možná jsem nenápadnější než ty Každopádně je to hovadina, co tu napsal pan fabiatik v červeném , píše se tam prostě 10x airbag jen proto, že nějaká trubka na STK, co o tom nemá páru přepočítá krytky a napíše 10. Podle toho názoru nahoře to vypadá, že auta z dovozu mají ESP, střešní okna, hagusy,ASR, zatímco v Čechách takové auto neseženeš, protože ve Škodě se do TP takové údaje prostě neuvádí. Běžně najdeš v TP u dovozového auta napsané střešní okno, hagusy.. A určitě to není, že by se v tomhle auta v Čechách a venku lišila. Ovšem podle pana s fabkou je to svatý. Takže když to podle něj nemáš v TP (u aut prodaných nově v Čechách se nově nepíší ani airbagy), tak to asi ani nebude fyzicky na autě. Luku, my jsme ale, co, že to pořád nechápem, přitom nám to tak krásně vysvětlují, víš jak to myslím. A já si blázen myslel, že jsem to napsal tuhle dost jasně. No asi jak pro koho.. V zivote jsem teda v TP nevidel zapsany stresni okno, ale pokud hodlas argumentovat timhle? Proc ma ceskej golf V psanejch deset pytlu a ma jich stejne jako okta? Proste nechapu o co vam jde, ma v TP neco napsany, to opise do inzeratu, hotovo A kdyz uz tak pan s cervenou fabkou a stribrnou oktavkou pokud me chces oslovovat timto zpusobem Jinak vubec si nemyslim, ze co je v technicaku je svaty, mel jsem presne opacnej problem s minulym autem, melo 4 bagy a dylyna na technicky mi napsala jen dva protoze nevidel na sedackach stitky jak krava, pak jsem to auto proste musel prodavat papirove se dvouma pytlema, ikdyz jsem mel vyjadreni od prodejce ze tam ty bagy jsou a jsou funkcni Editováno: 8. Únor 2007, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 ty ses taky dobrej mimoň koukám. můžeš mi vysvětlil, proč z těch x lidí, co tady víceméně souhlasí s tím, že fakticky tam 10 bagů není si ty vybereš zrovna mě hm? takže šup pro prášky nebo silnější brejle. tohle dětinství se tu poslední dobou nějak rozšiřuje... Tebe jsem si vybral, protoze nemam rad Tvou aroganci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Jirik: ser na to, este budeš taky arogantní a pan s červenou fabkou a stříbrnou oktávkou bude mít místo jednoho objektu dva. pan s červenou fabkou a stříbrnou oktávkou: jasný, když arogance, tak arogance jen mi vysvětli, proč arogantního vola oslovujes s velkým T? jo a co takhle pokecat o mych xenonech a tatíkovo A6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Jirik: ser na to, este budeš taky arogantní a pan s červenou fabkou a stříbrnou oktávkou bude mít místo jednoho objektu dva.pan s červenou fabkou a stříbrnou oktávkou: jasný, když arogance, tak arogance jen mi vysvětli, proč arogantního vola oslovujes s velkým T? jo a co takhle pokecat o mych xenonech a tatíkovo A6? No myslím,že o tvých xenonech a tatíkově A6 jsi nám toho řekl docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 další co má potřebu se do toho míchat byl to vtip, kterej jsi evidentně nepochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 další co má potřebu se do toho míchat byl to vtip, kterej jsi evidentně nepochopil... Tak to jsi asi nepochopil první ty ten můj.No jo,no........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) Aha, tak to budu muset pohledat, zadne tema ani o xenonech ani o A6 jsem necetl, proste jsem jen zahlid nejaky prispevky a pripada mi to stylem co reknes, to je zakon, z toho cucham tu aroganci... Jinak ze jsi blb jsem nerekl, tak si to neprekrucuj k obrazu svemu Oprava ne blb ale vul sry Editováno: 8. Únor 2007, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Luke - oslovuj ho Pán s črvenou Fabkou v avatare. To je kratšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) jirka3: tak tedy HA HA Pán s červenou fábkou a stříbrnou oktávkou: hledej a hlavně čti pořádně, možná zjistíš, jak se věci opravdu mají a pak mi napiš, cos o mých xenech a tatovo A6 zjistil. co se týče mýho vyjadřování, spíš jseš zbytečně přecitlivělej na styl, kterým píšu, spoustu věcí nevim, o spoustě věcí nemám ani páru, rád se poučim a když ustřelim, nemam problem se omluvit. ale už mě to nebaví vysvětlovat. pokud je někdo omezenej a dělá si obrázek z reakcí absolutně vytržených z kontextu, jeho věc... Editováno: 8. Únor 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Luke - oslovuj ho Pán s črvenou Fabkou v avatare. To je kratšie no ty jsi se asi zbláznil ne? copak jsi neviděl, jak reagoval na Jirika, kdyz ho neoslovil celým jménem? prostě má fabku a oktavku a to už je něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) No staci si precist jirikuv prispevek, obraty jako pan s cervenou fabkou a fabiatik v cervenem mi prijdou takovy jako co se to vubec dovoluju vyjadrovat k tematu OII, taky ho neoslovuju timto zpusobem, to jen pro poradek Jinak mam jmeno a pane s cervenou fabkou me nikdo krome pana machra neoslovuje Editováno: 8. Únor 2007, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Luke - oslovuj ho Pán s črvenou Fabkou v avatare. To je kratšie no ty jsi se asi zbláznil ne? copak jsi neviděl, jak reagoval na Jirika, kdyz ho neoslovil celým jménem? prostě má fabku a oktavku a to už je něco Ma to cenu vubec komentovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 proč cituješ 2x stejnej příspěvek? a proč myslíš, ze právo srát se do druhýho máš jenom ty, pan s červenou fabkou a stříbrnou oktávkou a ne ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 proč cituješ 2x stejnej příspěvek? a proč myslíš, ze právo srát se do druhýho máš jenom ty, pan s červenou fabkou a stříbrnou oktávkou a ne ja? Protoze nemas cervenou fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 ty ses taky dobrej mimoň koukám. můžeš mi vysvětlil, proč z těch x lidí, co tady víceméně souhlasí s tím, že fakticky tam 10 bagů není si ty vybereš zrovna mě hm? takže šup pro prášky nebo silnější brejle. tohle dětinství se tu poslední dobou nějak rozšiřuje... To taky nevím..možná jsem nenápadnější než ty Každopádně je to hovadina, co tu napsal pan fabiatik v červeném , píše se tam prostě 10x airbag jen proto, že nějaká trubka na STK, co o tom nemá páru přepočítá krytky a napíše 10. Podle toho názoru nahoře to vypadá, že auta z dovozu mají ESP, střešní okna, hagusy,ASR, zatímco v Čechách takové auto neseženeš, protože ve Škodě se do TP takové údaje prostě neuvádí. Běžně najdeš v TP u dovozového auta napsané střešní okno, hagusy.. A určitě to není, že by se v tomhle auta v Čechách a venku lišila. Ovšem podle pana s fabkou je to svatý. Takže když to podle něj nemáš v TP (u aut prodaných nově v Čechách se nově nepíší ani airbagy), tak to asi ani nebude fyzicky na autě. Luku, my jsme ale, co, že to pořád nechápem, přitom nám to tak krásně vysvětlují, víš jak to myslím. A já si blázen myslel, že jsem to napsal tuhle dost jasně. No asi jak pro koho.. V zivote jsem teda v TP nevidel zapsany stresni okno, ale pokud hodlas argumentovat timhle? Proc ma ceskej golf V psanejch deset pytlu a ma jich stejne jako okta? Proste nechapu o co vam jde, ma v TP neco napsany, to opise do inzeratu, hotovo A kdyz uz tak pan s cervenou fabkou a stribrnou oktavkou pokud me chces oslovovat timto zpusobem Jinak vubec si nemyslim, ze co je v technicaku je svaty, mel jsem presne opacnej problem s minulym autem, melo 4 bagy a dylyna na technicky mi napsala jen dva protoze nevidel na sedackach stitky jak krava, pak jsem to auto proste musel prodavat papirove se dvouma pytlema, ikdyz jsem mel vyjadreni od prodejce ze tam ty bagy jsou a jsou funkcni Omlouvám se za to oslovení Jinak jestli jsi ještě neviděl u dovozových aut zapsané např. střešní okno, tak to se asi nemáme o dovozových autech a vypisování TP co bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 No staci si precist jirikuv prispevek, obraty jako pan s cervenou fabkou a fabiatik v cervenem mi prijdou takovy jako co se to vubec dovoluju vyjadrovat k tematu OII, taky ho neoslovuju timto zpusobem, to jen pro poradek Jinak mam jmeno a pane s cervenou fabkou me nikdo krome pana machra neoslovuje Hlavně si přečti, co se tu píše v dřívějších příspěvcích a pak se k tomu můžeš vyjadřovat. Vracíš se tady k něčemu, co už je snad jasný..tedy až na nějakou tu jednu..pardon dvě výjimky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Luke s Xenonama a tátovou A6 : Pán s červenou Fabkou a stříbrnou Octávkou má pravdu, protože když je to v TP, tak to platí. To už jsem zažil i na vlastní kůži. A Diamant se žlutou RS a modrou Scanií bude mít zase pravdu, až vám všem, vy volové, dá aspoň 3 napomenutí. A bez vaování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.