Říjen 28, 201212 r Pak se domnívám, že je zbytečné něco dalšího zapojovat. Navi ti bude fungovat... U B by jsi potřeboval na maxidot TMC Box.
Říjen 28, 201212 r Používá NAVI taky zabezpečení PIN-em? Pak K-line je dobré na to, aby po odpojení baterky či jakémkoliv jiném odpojení napájení NAVI nebylo potřeba znovu zadávat pin.
Říjen 28, 201212 r To je pravda, ale osobně mám zapojen pouze MF volant. Pokud ji vytáhnu (nebo odpojím baterku), pak mi zadání 4 čísel moc nevadí... Nedělám to tak často Upraveno Říjen 28, 201212 r od Lonanek
Prosinec 25, 201212 r tak mám zapojeno a poznatky pro vás - 26 pinový konektor lze koupit ve škodovce za 180kč (je to pouze plast, bez pinů. Možno zakoupit i kablík, který má na každé straně konektor za lidových 120kč :-( tuto cenu nechápu, proto jsem si napojení vyrobil) -napojil jsem signal gala na oba piny současně -napájení po cca 30km se navi srovnala a začala ukazovat. Zatím maxi spokojenost. Teď se chystám na RGB převodník + přehrávač, flashku s filmama a jedu :-) třeba jako to má tenhle frajer kdo má typ kde sehnat RGB převodník za lepší peníz než 1900,- ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.