PavelTopol7 Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Ahoj, prosím o radu, nevíte někdo, kde by mohla být chyba ? Diagnostika mi ukazuje tohle, měnil jsem u své Octavie2(facelift) DPF a po namontování mám auto v nouzaku, za jízdy občas chcípne, svítí kontrolka filtru pevných částic a bliká žhavení a také kontrolka motoru, která sem tam zmizí. Přes diagnostiku tam musím vždy natlačit naftu aby auto chytlo, čerpadlo jsem vyměnil a i poté auto sem tam za jízdy chcípne jako kdyby nesla nafta do vstřiku. Car Scanner ELM OBD2 DTC report Selected brand: Skoda VIN: TMBGE61Z2D2093713 ============1============== 5188 Raw code: 001444 ECU: 01. Řídicí jednotka motoru Stav: Test selhal, Test selhal (současný cyklus jízdy), Nevyřízené, Test se nezdařil od posledního vymazání kódů DTC, Požadovaný výstražný indikátor Skoda: P246300: Particulate Filter Restriction - Soot Accumulation Bank 1 Skoda: Exhaust gas recirculation potentiometer-G212 implausible signal ============2============== 7934 Raw code: 001EFE ECU: 01. Řídicí jednotka motoru Stav: Test selhal, Test selhal (současný cyklus jízdy), Nevyřízené, Test se nezdařil od posledního vymazání kódů DTC, Požadovaný výstražný indikátor Skoda: P256300: Turbocharger Boost Control Position Sensor Circuit Range/Performance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 Udelej diagnostiku poradnou diag.... podle kodu napr. vcds najdes na webu co to znamena...Ale asi mas neco s RJ nebo kabelazi k rj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 (editace) Nezapomněl jsi někde něco zapojit? Druhá závada je ohledně ovládání turba, podtlakové hadice... Tohle nejsou závady s palivem Editováno: 14. Září 2022, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.